SJEKK UT SPREKERE DIGITAL

Postet av Midt-Norge Bedriftsidrettskrets den 22. Sep 2021

Prøv digital trening med Bedriftsidretten.  Hva er Bli Sprekere digital?  

Bli Sprekere digital er et treningstilbud på nett. Vi har ulike økter som man kan delta på live, eller du kan trene til opptak når det passer deg. Slik kan du få trent til faste tider eller akkurat når det passer deg.  


Her kan enkeltmennesker og bedrifter delta på funksjonelle økter med høy kvalitet, og til en meget gunstig pris. Varierte øvelser og økter som gjør det gøy og bidrar til overskudd og velvære. 


Våre økter passer for alle som ønsker å trene og komme i form, fra de med minimal treningsbakgrunn til de som trener mye. Vi har dyktige og inspirerende aktivitetsledere, med glimt i øyet.  


Digital trening er jo blitt veldig populært. Dette skyldes jo først og fremst pandemien og nødvendigheten av å kommunisere digitalt. Mange oppdager at dette er en enkelt og praktisk måte å holde seg i form på. Digital trening er et godt supplement/alternativ til våre fysiske Bli Sprekere økter. 

 

Les mer om det digitale treningstilbudet på: digital.blisprekere.no. 

Under fanen Produkter og priser, finner du link til avtaler både for bedrifter og enkeltpersoner. 
VinterChallenge

Postet av Midt-Norge Bedriftsidrettskrets den 1. Feb 2021

Krydre hverdagen og hold formen ved like med  Bedriftsidretten Midt- Norge sin Vinter Challenge

Vinter Challengen består av tre forskjellige utfordringer innenfor løping. For hver Challenge har du en uke på å gjennomføre, og du velger selv hvor mange ganger du går, jogger eller løper i den gitte perioden. Hvor du gjennomfører løpet er også helt opp til deg selv.

Klikk deg inn her for å lese mer