Velkommen til Bedriftsidrettens golfserie Solnør 2024

Sted: 
Solnør Golfbane

Tidspunkt:
Oppstart i mai måned (antagelig uke 21). Vi spiller ikke kamper i fellesferien, men før og etter. Lengde på serien kommer an på antall lag.


Deltagelse: 
•    Bedriftslag som er medlem av Bedriftsidretten (får medlemspris og andre fordeler)
•    Bedriftslag som ikke er medlem av Bedriftsidretten (betaler fullpris)
•    Vennelag (betaler fullpris)

Alle som har gjennomført "Veien til golf kurs" og har gyldig medlemskap i en golfklubb tilknyttet NGF kan delta. Kontakt oss om du har spørsmål.


Påmeldingsavgift:

• Bedriftslag som er medlem av Bedriftsidretten - kr 2900,-
• Bedriftslag som ikke er medlem av Bedriftsidretten - kr 4000,-
• Vennelag - kr 4000,-

For ikke-medlemmer av Ålesund Golfklubb er det 300,- kr i greenfee. Merk at selv om det spilles-/konkurreres over kun 9 hull, så kan betalt greenfee benyttes til å spille alle banens 18 hull. Dette enten som 9 hull «oppvarming», eller de siste 9 hull som en fin avslutning på en fin dag på golfbanen.
Deltakeravgiften dekker TurneringsAdmin, premiekostnader og administrasjonskostnader. 

Påmelding:
Påmeldingsfristen er mandag 13. mai.


PÅMELDING SKJER HER!

NB: Ved påmelding velg faktura for å unngå kortgebyr.


Turneringsform:
Fourball stableford med fullt hcp (høyeste hcp 36,0. Spillere med høyere hcp spiller med 36). Hvis antall lag tilsier det, settes det opp flere divisjoner. En kamp går over 9 hull. Vi spiller Back-9. Det er 2 spillere pr lag. Poengene til spiller med mest poeng på hvert enkelt hull blir tellende. Man summerer så opp de 9 tellende poengene på laget. Hvis antall lag tilsier det settes det opp flere divisjoner.


Regler: 
Mesterskapet spilles etter regler fra NGF samt lokale regler for banen. Et lag kan bestå av ubegrenset antall spillere. En spiller kan kun representere ett lag i løpet av sesongen. En bedrift kan stille med flere lag og laget kan bestå av både damer og herrer. Maks hcp 36. Spillere med høyere hcp spiller på 36. Bedriftsgolf skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Ved påmelding er den som melder på laget kontaktperson og økonomisk ansvarlig. Laget er ansvarlig for eventuell forsikring selv.


Annet: 
Dersom oppsatt kamptidspunkt ikke passer, har hjemmelaget ansvar for å avtale ny tid med bortelaget.


Kontaktperson:
Monica Isaksen
Tlf  - 47 62 15 38
Epost -  monica.isaksen@bedriftsidretten.no