Velkommen til Bedriftsidrettens Sommerløp i Ålesund 2023

Vi ønsker å ha flere løp gjennom året, og dette er løp som alle kan være med på! Vi har derfor også tatt bort "karusell" fra løpsnavnene. Begrepet løpskarusell er kanskje ukjent for mange, men det betyr altså bare at det er flere løp av samme sort som man kan være med på, og ved å fjerne ukjente begrep så håper vi at alle skjønner at alle kan være med 🙂

I de fleste av løpene som vi arrangerer så kan man velge om man vil delta på 5 eller 10 km, og man kan velge om man vil ha tidtaking eller ikke. I andre løp har vi andre distanser, og tanken er at vi kan variere mellom distanser og underlag gjennom året. Det er lov til å gå hele veien om man ønsker det, og tempo styrer man selv etter egen form. Husk at litt aktivitet alltid er bedre enn ingen! 


Sommerløp:

  • 5/10 km Vasstranda/Spjelkavika onsdag 24. mai kl 1800
  • 5/10 km Vasstranda/Spjelkavika onsdag 21. juni kl 1800
  • 4/8 km Fjordstien/Hatlevika onsdag 16. august kl 1800
  • 5/10 km + familieløp  - Lerstadvannet rundt lørdag 23.sept
    Kl 1300 (famileløp), 1320 (1 runde) og 1400 (5 og 10 km).
    Her kan man velge mellom Famileløp (ca 500 meter, de voksne kan løpe sammen med barna etter ønske), 1 runde rundt vannet (ca 1650 m, topp for de sprekeste barna), 5 km (tre runder), eller 10 km (6 runder). 

PÅMELDING  for kommende løp: 
(man kan kun melde seg på førstkommende løp, neste løp er åpent så snart førstkommende løp er ferdig.)

KLIKK HER

(For påmelding til Ålesund Maraton, se egen nettside: www.alesundmaraton.no )


DELTAKERAVGIFT:
8-14 år kr 110,-
Fra 15 år kr 165,-   Påmelding samme dag kr 195,-


RESULTATER:
Uoffisielle resultater blir publisert umiddelbart etter løpet. Endelig resultatliste er klar innen kl.23.00 på løpsdagen.


FOTO:
Vi tar bilder under alle løp, vennligst gi oss beskjed dersom du ikke ønsker at vi tar bilder av deg eller dine barn og publiserer disse. 

Løypene:
Løpet rundt Lerstadvannet har start og mål på skoleplassen til Lerstad skole.
Familieløpet går rundt skolen, og hovedløypa går rundt Lerstadvannet. 
Her kan man velge mellom 1 runde rundt vannet (topp for de sprekeste barna), 5 km (tre runder), eller 10 km (6 runder). 

Hovedløype - 5km, 10km og 1 runde:

Famileløp:


Løpene Vasstranda/Spjelkavika starter i Spjelkavika ved vestenden av Lillevatnet ved parkeringen til turløypa. Løypa går inn Vasstranda der vi snur etter 5 km ved bommen eller ved 2,5 km-merket hvis man skal delta på 10 km.


Løpet Fjordstien/Hatlevika har start og mål ved småbåthavna i Hatlevika. Løpet går i hovedsak på grus og er kun lett kupert.
De som skal løpe 4 km starter kl 1800 og løper vestover på Fjordstien før de snur etter 2 km (merket) og løper tilbake i mål.
De som løper 8 km starter kl 1805 og løper først 2 km østover på Fjordstien (merket) før de snur og løper tilbake vestover 4 km, snur samme sted som 4 km, og tilbake til mål i Hatlevika. 


All deltagelse skjer på eget ansvar, og arrangør fraskriver seg alt ansvar for eventuelle skader og andre ulykker. Forsikring er frivillig, og kan bestilles på Bedriftsidrettens hjemmeside. Vi minner også om at all aktivitet i regi av Bedriftsidretten er underlagt NIF`s dopingreglement.


Kontaktperson:
Monica Isaksen
Tlf  - 47 62 15 38
Epost -  monica.isaksen@bedriftsidretten.no