Norwegian Dodgeball Festival

Postet av Midt-Norge Bedriftsidrettskrets den 20. Sep 2023

Sett av 12.-14. april 2024 for å delta i Norwegain Dodgeball Festival som arrangeres i trondheim. Her kommer det lag fra hele Europa og det blir spill i følgende kategorier:
Northern European Championship Cloth, European Cup Foam, Midt-Norsk skolemesterskap Foam, NM Kanonball, og Åpen Kanonball

Er du nysgjerrig på vår festival?
Les mer om den her: https://dodgeball.no/

Klar for løp

Postet av Midt-Norge Bedriftsidrettskrets den 7. Sep 2023

Hos oss kan du delta på Steinkjermila, Trondheim Skogsmaraton og Trondheim Maraton og Ålesund Maraton. Løpegrupper og løpekurs er også å finne blant våre tilbud. Finn løpegleden ved å delta på våre løpsaktiviteter, kjenn på mestring og flotte opplevelser sammen med andre løpeglade mennesker. Sjekk hva vi har å tilby av løpeaktivitet  der du bor.
Gruppetrening

Postet av Midt-Norge Bedriftsidrettskrets den 7. Sep 2023

Våre gruppetimer er trening med kvalifiserte instruktører som tilpasser timene til hver enkelt. Motivasjon, mestring og trivsel kjennetegner våre timer, og vi har trening både inne og ute. Gruppetrening med Bedriftsidretten gir kontinuitet i treningen og tilbyr et sosialt og inspirerende fellesskap! På våre timer kan ALLE delta uansett bakgrunn, form og nivå. Sjekk ut hvilke gruppetimer som tilbys der du bor: 

Gruppetrening Trondheim 

Gruppetrening Stjørdal

Gruppetrening Steinkjer

Gruppetrening Inderøy

Gruppetrening Møre og Romsdal 

Seriespill

Postet av Midt-Norge Bedriftsidrettskrets den 7. Sep 2023

Høsten byr på oppstart av seriespill i mange forskjellige idretter som er med og skaper fellesskap, mestring og fysisk aktivitet i en travel hverdag. Vi tilbyr seriespill i både kanonball, volleyball, fotball, cageball, bowling, padel, golfsimulator, golf, handball med mer. Oversikt over hvilke idretter som tilbys der du bor finner du under våre arrangementer, eller under fanen aktiviteter ovenfor.
Aktivitet i juli

Postet av Midt-Norge Bedriftsidrettskrets den 12. Jun 2023

Velkommen til kampanjen Aktiv juli!

Målet med kampanjen er at vi også må bevege oss i ferien, da det er lett for å falle litt ut av gode rutiner. Delta under årets spreke sommerkampanje, og bli med i trekningen av flotte premier.

Klikk deg inn her for å lese mer