Steinkjerturer - turboka for kortreiste opplevelser

Vil du opp på fjellet eller ut i skogen på nye eventyr? I turboka Steinkjerturer finner du motivasjonen til å komme deg til både kjente og ukjente turmål i Steinkjer. Ønsker du eller din bedrift å bestille noen turbøker? Boka fås kjøpt hos alle bokhandlerne i Steinkjer.

Vil du gi boka i julegave til dine ansatte, kundegave eller som en cafébok i ventesonen eller leverer også til din bedrift. Ta kontakt med andrea.hagstrøm@bedriftsidretten.no for et godt tilbud.

Alhusen, Finnkøytklumpen og Abrahamvollen - du har kanskje ikke hørt om dem. Vi har dem like utenfor stuedøra, i vår egen kommune! «Steinkjerturer» forteller deg om stedene, hvordan du kommer dit og hva du møter på din vei. Her får du både nyttige turtips, artig bakgrunnshistorie og gode forslag til hvordan du får oppleve ekte turglede. «Steinkjerturer» er en bruksbok for hele familien. En bok som kan gi rike opplevelser, overraskende oppdagelser og gode minner fra flotte turer i vårt eget nærområde. Og du vil oppleve at Steinkjer kanskje har mange flere - og mer varierte turmål - enn du trodde!