Kaustangen - en godt tilrettelagt sti

Kaustangen er en fantastisk fint område for rekreasjon og en fin plass og samles for for eksempel familien, klassen eller fotballaget. 

Turen er 2,8 km tur retur om man går helt til Djupvika. starter på parkeringsplassen og allerede der er det fine benker og sitte på og god utsikt utover sjøen og Aker Verdal. Stien er så og si helt flat og heller kun svakt ett sted. Etter ca. 350 meter kommer man til en utrolig fin raste- og grillplass. Man må ha med grillkull og noe å tenne opp med selv. Her er det benker med bord, mange sitteplasser og både toaletter for alle. Turen fortsetter videre forbi dette stedet og til Djupvika/Slettfjæran, som er ca. 900 meter lenger bort. Ved stien her er det også flere grillplasser og benker og sitte på. Dette er en ypperlig tur for små barn, barnevogn, sykkel og rullestol da det er godt tilrettelagt med kompakt underlag. Det er ikke vinterbrøytet her og det er ikke belyst sti.

Hvordan komme dit: Fra rundkjørinen på Mule, utenfor Levanger, tar man nordover på E6 og kjører 1,4 km og tar inn til venstre skiltet Skånes. Man kjører så 250 meter før man tar til høyre og kjører 500 meter. Man tar så inn til venstre skiltet Skånes og Friområde og kjører 2 km. Rett før man kommer fram kjører man rolig gjennom en allé og rundt en gård. Parker på den store parkeringa. (Adresse for GPS: 63.777687, 11.391778)

Se Kaustangen på ut.no