Biljard

 Velkommen til Bedriftsbiljard i Norges hovedstad for biljard! 

Høres pulsbelte og tidtakning, kulde og snø, svette og skittentøysvask motiverendes ut? Da har du klikket på feil aktivitet!

Hos Trondheim Biljardsenter i Nardoveien 12 er det mulig å delta i Bedriftsserie i biljard, singelspill. Her spilles det kamper i Norges flotteste(?) Salong med 8 bord i tipp topp stand. Høres lavterskel,  kaffe, hyggelig miljø og en morsom aktivitet med litt krav på fokus ut som noe for deg? Da er dette et tilbud vi absolutt vil anbefale å teste ut!

Sammen med Bijard 1 Trondheim ønsker vi alle, både godt øvede og ferske nybegynnere, velkommen til Salongen. Gjennomgang av reglene og et kort kurs blir holdt før seriestart. Det spilles med forenklede regler slik at helt ferske spillere vil klare å delta uten problem. Handikap systemet gjør at alle vil kunne ha mulighet til å vinne.  Utstyr kan lånes og biljardbordene holder høy standard slik at alt er tilrettelagt for mange trivelige kvelder med andre biljardinteresserte.


Spillere kan selv avtale tidspunkt for kamper (dette må avtales med BA, bedriftsansvarlig, på forhånd) Primært blir det satt opp kamper kl. 18.00 på onsdager, unntatt i høytider. 


Bedriftsserie Høsten 2019

BEDRIFTSBILJARD HØSTEN 2019 8-BALL PULJE A

BEDRIFTSBILJARD HØSTEN 2019 8-BALL PULJE B


BEDRIFTSBILJARD HØSTEN 2019 9-BALL PULJE A

BEDRIFTSBILJARD HØSTEN 2019 9-BALL PULJE B


Høstturnering 2019 9-ball

Turnering Pulje A HØSTEN 2019

Turnering Pulje B HØSTEN 2019

SUPERFINALE HØSTEN 2019

Adresse: Biljard1, Nardoveien 12

Ansvarlig for bedriftsbiljard på Trondheim Biljardsenter:
Ole Belsaas
Mob: 95904888
Epost: ole.bellsaas@gmail.com

For opprettelse av lag:
Marius Koldgrov
Epost:
marius.koldgrov@bedriftsidretten.no


Arrangement

Når Navn
Ingen aktuelle aktiviteter for øyeblikket