Velkommen til Bedriftsidrettens golfserie Kristiansund 2023

Sted:
Kristiansund og omegn golfklubb

Tidspunkt:
Oppstart i mai måned. Vi spiller ikke kamper i fellesferien, men før og etter. Lengde på serien kommer an på antall lag.


Deltagelse: 
•    Bedriftslag som er medlem av Bedriftsidretten (får medlemspris og andre fordeler)
•    Bedriftslag som ikke er medlem av Bedriftsidretten (betaler fullpris)
•    Vennelag (betaler fullpris)

Alle som har gjennomført "Veien til golf kurs" og har gyldig medlemskap i en golfklubb tilknyttet NGF kan delta. Kontakt oss om du har spørsmål.


Påmeldingsavgift:

• Bedriftslag som er medlem av Bedriftsidretten - kr 2500,-
• Bedriftslag som ikke er medlem av Bedriftsidretten - kr 3000,-
• Vennelag - kr 3000,-


Deltakeravgiften dekker TurneringsAdmin, premiekostnader og administrasjonskostnader.

I tillegg kommer greenfee på kr 200,- for spillere som ikke er medlem av Kristiansund og omegn golfklubb.  Denne betales direkte til golfklubben ved oppmøte.

Påmelding: 
Påmeldingsfristen er tirsdag 16. mai.


PÅMELDING SKJER HER!

NB: Ved påmelding velg faktura for å unngå kortgebyr.


Turneringsform:
Fourball stableford med fullt hcp (høyeste hcp 36,0. Spillere med høyere hcp spiller med 36). Hvis antall lag tilsier det, settes det opp flere divisjoner. En kamp går over 9 hull. Vi spiller Back-9. Det er 2 spillere pr lag. Poengene til spiller med mest poeng på hvert enkelt hull blir tellende. Man summerer så opp de 9 tellende poengene på laget. Hvis antall lag tilsier det settes det opp flere divisjoner.


Regler: 
Mesterskapet spilles etter regler fra NGF samt lokale regler for banen. Et lag kan bestå av ubegrenset antall spillere. En spiller kan kun representere ett lag i løpet av sesongen. En bedrift kan stille med flere lag og laget kan bestå av både damer og herrer. Maks hcp 36. Spillere med høyere hcp spiller på 36. Bedriftsgolf skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Ved påmelding er den som melder på laget kontaktperson og økonomisk ansvarlig. Laget er ansvarlig for eventuell forsikring selv.


Annet: 
Dersom oppsatt kamptidspunkt ikke passer, har hjemmelaget ansvar for å avtale ny tid med bortelaget.


Kontaktperson:
Monica Isaksen
Tlf  - 47 62 15 38
Epost -  monica.isaksen@bedriftsidretten.no