Bedriftsvolley Stjørdal 2021-2022

Bedriftsvolley Stjørdal 2021-2022


Arrangør: Midt-Norge Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 20.10.2021 15:00

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 5000,-

Stjørdal Bedriftsvolleyball sesongen 2021-2022!

Sted: Skatvalshallen

Når: Vi starter opp i oktober. Vi har spillefri i skoleferiene og antall kamper og varighet på serien avhenger av hvor mange lag som vil delta. Normalt spiller vi til rundt påske. 

Tidspunkt 1. div: Torsdager kl 21-23
Tidspunkt 2. div: Tirsdager kl 21-23

Deltageravgift:
Medlemspris: Kr 5000-, (+ 14 kr i fakturagebyr) pr lag som har bedriftsidrettslag
Ikke-medlem: Kr 6450,- (+ 14 kr i fakturagebyr) pr lag som ikke har bedriftidrettslag. (Inkludert i prisen er det en tilknytningavgift på 1450kr)

Ved påmelding velg FAKTURA for å unngå kortgebyr! 

Ved påmelding er den som melder på laget kontaktperson og økonomisk ansvarlig. Deltageravgiften inkluderer halleie, dommerutgifter, premier og serieadministrasjon - og vi prøver å holde prisene så lave som mulig. Ved eventuelt avlyst seriespill grunnet covid vil deltageravgiften automatisk overføres til neste sesong. Antall kamper og varighet av serien avhenger av hvor mange lag som vil delta. 

Regelverk: Et volleyball lag består av inntil 6 spillere på banen samtidig. Minimum 2 spillere kan utgjøre et lag. Bedriftsserien vår er for mix-lag. Dvs. det skal være spillere av begge kjønn på banen. Det er tillatt med inntil 4 menn på banen samtidig. Netthøyden for mixlag er 2,34 m. Kampene spilles ”best av 3 sett”. Alle lag har sekretæroppdrag som består av rigging av nett og føring av kampskjema. Lagene dømmer selv. Bedriftsvolleyball skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Gebyr for å trekke laget fra laget er påmeldt og i løpet av sesongen er på 1000 kr. Ikke møte til kamp gir gebyr på 500 kr om man ikke sier ifra innen to døgn før kampen avvikles. Det skal da sies ifra til motstanderlaget og utvalgsleder.

Smittevern: Alle som deltar er forpliktet til å forholde seg til myndighetens smittevernregler til enhver tid, både nasjonalt og lokalt. Hold avstand når du kan og vi sunn fornuft. Er du syk eller har symptomer så holder du seg hjemme. God håndhygiene er prioritert. 

Terminliste og tabell: Oppfordrer lagene som har deltatt før til å melde seg inn i riktig divisjon med tanke på tidligere resultater. Nye lag antas å starte i divisjon 2.

Resultater: Resultater og tabell finner du her: 1. div og 2. div

Premiering: 1.-3. pl. i hver divisjon premieres med pokal.

Påmeldingsfrist: 1. oktober


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Midt-Norge Bedriftsidrettskrets