Bli frivillig i Bedriftsidretten


Har du lett for å engasjere deg -og ønsker å være med i et svært sosialt og positivt miljø?
Da er det kanskje deg vi leter etter!


Bedriftsidretten er en frivillig organisasjon som er bygd opp av mange tusen frivillige. Frivilligheten består av mange ulike aspekter, og vi trenger ditt engasjement!

Arrangement
Bedriftsidretten har mange arrangement gjennom året. Alt fra ukentlige terrengløp til for eksempel store årlig arrangement som Idrettsfestivalen, Trondheim Maraton eller Ålesund Maraton. Her er det snakk om alt fra aktivitetsverter og hallvakter, til trafikkvakt og rydding. 
Felles for våre arrangement er at vi søker positive mennesker som ønsker å bidra til å skape aktivitet, er løsningsorientert og liker å være tilstede der ting skjer. 

Verv i aktivitetsutvalg
Synes du det høres spennende ut å være med å utvikle for eksempel bedriftsfotballen? Da anbefaler vi deg å bli med i et av våre mange aktivitetsutvalg. Arbeidsoppgavene kan være å bidra i gjennomføringen av for eksempel turneringer og karuseller, men også utviklingsarbeid, markedsføring og ikke minst framsnakking i ditt nettverk. En viss kjennskap til aktiviteten er en fordel. Alle våre aktiviteter har aktivitetsutvalg. 

Verv politisk
Bedriftsidretten har mange ulike nivå av politiske verv. Vi har sone-/område styrer i alle våre soner/områder, og vi har kretsstyrer for kretsene. Styrene har ulike roller og ansvarsområder - men gir alle en fin mulighet til et dypere dykk i det som rører seg i kjernen av Bedriftsidretten. Her har du virkelig mulighet for å bidra til Et sprekere Norge!  Alle våre politiske verv er valgt på kretsenes ting.

Bedriftsidretten har lovfestet styreplass i alle idrettsråd i landet. Det betyr at vi trenger frivillige som kan hjelpe oss å kle disse vervene. Å engasjere seg i idrettsrådene, gjør at du får flott kunnskap om kommunens anleggsplan og kan ta del i prioriteringene som gjøres. 

Sammen gjør vi Norge sprekere! 


Kanskje DU har lyst å være med som frivillig? 

Ta kontakt med
Lars Anders, telefon 481 31 470, eller epost la@bedriftsidrett.no

Andrea, telefon 990 12 514, eller epost andrea.hagstrom@bedriftsidretten.no

Monica Isaksen 47 62 15 38, eller epost monica.isaksen@bedriftsidretten.no