Julekalenderutfordringen!

Julekalenderutfordringen!


Arrangør: Midt-Norge Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 01.12.2023 06:00

Tid


Velkommen til Julekalenderutfordringen 2023!

Målet med denne aktive julekalenderen er å holde på de gode og aktive rutinene i julestria. Vilkårene for kampanjen er veldig enkel: Beveg deg 50 km i løpet av 1. - 24. desember. Du velger selv om du går, sykler, løper, går på ski, svømmer, er på tur i rullestol eller har et gående møte for eksempel, bare du kommer deg 50 km avgårde. 

Last ned appen Bedriftsidretten og trykk på Julekalenderutfordringen med Midt-Norge Bedriftsidrettskrets (som du finner du under fanen aktiviter). Du registrer treningen din via Strava, Polar (dette synkroniserer du ved påmelding) eller ved å legge inn øktene dine manuelt på "din side" i appen. Der kan du også følge egne aktiviteter samt topplister. Flotte premier trekkes mellom alle de som har meldt seg på innen 1.desember og som har gjennomført 50 km innen 24.desember. Det koster 120 kr å delta.


Premier

Alle som er påmeldt utfordringen innen 1.desember 2023 er med i trekningen av : 2 x gavekort på HOKA-sko med verdi inntil 2500kr levert av Run.no. Alle som er fullfører utfordringen er med i trekningen av : 2 x gavekort på HOKA-sko til 2500kr. 4 x deltagerkoder i turkampanjen Ti på Topp 2024. NB! Gavekortet på HOKA må benyttes før 31.12.2023!

Appen Bedriftsidretten finner du der du laster ned apper eller sjekk her
Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.