Trondheim Bedriftskanonball vår 22

Trondheim Bedriftskanonball vår 22


Tid


Sted


Halv kanonballserie fra februar til april

Kanonball engasjerer enormt mye og er kjempe gøy i lag med venner og kollegaer.  Selv om kanonball er lavterskel, vil konkurranseinstinkt lett kunne vekkes i det dommer blåser i fløyta. Er dere på utkikk etter en sosial aktivitet der terskelen er lav og det sosiale er viktig? Da kan vi anbefale å delta med lag i kanonball.

Hvem kan delta:

Alle ansatte (inkludert aktive) kan spille for bedriftsidrettslaget. Nedre aldersgrense er fylte 15 år.

Deltakere må ikke være ansatt i firmaet for å kunne spille for et bedriftslag, men minst én spiller må være ansatt. Aktive spillere fylte 30 år kan delta. 

Lag uten tilknytning til et Bedriftsidrettslag kan delta som en aktivitetsgruppe ved å søke en tilknytningsavtale (Kontakt kretsen).

Klasse: 

Det spilles med 6 spillere,  5 ute og 1 konge

 Det spilles mix klasse, maksimum 3 herrer samtidig og begge skjønn skal være representert

Påmelding:

All påmelding gjøres via TurneringsAdmin. Brukernavn og passord er det samme som på MinIdrett. For å kunne melde på lag må Bedriftsidrettslaget ha en tilknytning til kretsen og vedkommende må være registrert som lagleder. Ta kontakt dersom dere ikke har registrert lag deres. Det er også mulig å delta selv om laget ikke har bedriftsidrettslag. 

Pris:

Lag tilknyttet bedriftsidrettslag: 
  3450,-
Lag med tilknytningskontrakt:
  4325,-

Hjemmelag betaler dommerhonorar på 150,- pr.kamp. Lagene vil bli etterfakturert honorarbeløpet to ganger, en gang til nytt år og ved serieslutt. Forsikring er ikke et krav, men vi oppfordrer våre lag å tegne tegne en lagsforsikring. Mer info om forsikring klikk her.  

Spørsmål vedrørende kanonballserien kan rettes til Marius Koldgrov på
epost: marius.koldgrov@bedriftsidretten.no  
mobil: 911 73 251


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Midt-Norge Bedriftsidrettskrets