Innendørsserien i Fotball

Tid


Sted


Innendørsfotball er en stadig økende aktivitet. Dette er en unik mulighet for deg og ditt lag til å være aktiv gjennom vinterhalvåret - og holde fotballformen vedlike. Kampene spilles på håndballbane - med håndballmål. Serien starter opp i oktober/november, og avsluttes til påske.

Klasser: Damer og Herrer

Hvem kan delta: Alle deltagere må være fylt 15 år. 

Åpent for bedriftslag og aktivitetslag

Spillested: Trondheim Spektrum

Kampdager: Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og søndager.

Spillesystem: Lagene deles inn i klasser der alle spiller mot alle. Det spilles minimum 12 kamper i løpet av en sesong. Det henvises ellers til seriens regelverk.

Påmelding:  Brukere av TurneringsAdmin kan melde på lag via TA-profilen. Nye lag må ta kontakt med Lillian på epost: Lillian.Skrodal@bedriftsidretten.no

Serieavgift: Kr. 4800,-. I tillegg kommer dommerutgifter på ca. 1400,-. Disse faktureres i etterkant av sesongen.

Lag som ikke er medlem av bedriftsidretten kan også delta mot en tilknytningsavgift. Tilkytningsavgift på kr. 1750,- kommer i tillegg til serieavgiften.

Seriestart: Torsdag 4. November. 

Påmeldingsavgiften dekker ikke forsikring. Dette er frivillig - og kan bestilles via vår hjemmeside. Se link i fanen ovenfor.

Påmeldingsfrist: 10.oktober 2021.

Kontaktinformasjon: Har du spørsmål til seriespillet - ta kontakt med Lillian. Telefon 932 62 228 Epost: Lillian.Skrodal@bedriftsidretten.noKommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Midt-Norge Bedriftsidrettskrets