Steinkjer Bedriftsgolfsimulator 20/21

Steinkjer Bedriftsgolfsimulator 20/21

Arrangør: Nord-Trøndelag bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 10/19/2020 5:00:00 PM

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 3500,-

Beskrivelse

Golfsimulatorserien på Steinkjer 2020-2021

Hva: Seriespill i golfsimulatoren. En kamp går over ni hull.

Hvor: Golfsimulator Steinkjer holder til i Jæktskippergata 8 på Nordsileiret på Steinkjer.

Når: Vi stater opp 19. oktober og vi spiller kamper på mandager kl 17 og kl 19. Lengde på serien kommer an på antall påmeldte lag, men vi holder ca på til ut februar.

Hvem: Alle som er medlem i et bedriftsidrettslag spiller til medlemspris og de som ikke hører til et bedriftsidrettslag kan også bli med men mot en tilknytningsavgift.

Priser:
Medlem: 3500,- (+ 14 kr i fakturagebyr)
Ikke-medlem: 4950,- (+ 14 kr i fakturagebyr) (inkludert en tilknytningsavgift på 1450kr)

Ved påmelding velg FAKTURA for å unngå kortgebyr! 

Utstyr: Man kan få låne golfutstyr eller ha med sitt eget.

Lag: Det er 2 personer på et lag. Så man spiller 2 mot 2. Man kan bruke ubegrenset med spillere i løpet av sesongen. En bedrift kan stille med flere lag om ønskelig og både damer og herrer er velkomne til å være med. Bedriftsgolf skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Gebyr for å trekke laget fra laget er påmeldt og i løpet av sesongen er på 1000 kr.

I årets sesong ønsker vi å prøve en litt ny vri for å gjøre serien enda mer spennende. Disse reglene vil gjelde for kommende sesong: Vi spiller med fult hcp, og max hcp er 36. Denne sesongen vil det bli spilt på disse banene; Spanish bay, French Link og Torrey Pines. Hvilken bane det blir spilt på blir forhåndsfastsatt for hver runde. 

Premier: Det vil bli premiering av første, andre og tredjeplass.

SMITTEVERNREGLER:
Grunnet covid-19 blir våre arrangementer tilpasset slik at vi til en hver tid overholder smittevernreglene til Folkehelseinstituttet.  Ber alle om å holde minimum 1 meter avstand og oppfordrer til god håndhygiene. Er du syk eller forkjølet ønsker vi at du ikke møter.

Påmeldingsfrist: mandag 2. oktober 2020 kl 21.30


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Nord-Trøndelag bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline