Steinkjer Bedriftsfotball høsten 2020

Steinkjer Bedriftsfotball høsten 2020

Arrangør: Midt-Norge Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 9/15/2020 8:00:00 PM

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 4900,-

Beskrivelse

Bedriftsfotball på Steinkjer er utsatt inntil videre!

NÅR: Serien vil som tidligere bli spilt i Steinkjerhallen, på tirsdagskveldene mellom klokken 2100 – 2200 med spill på 2 baner. Vi ønsker at flere bedriftslag og vennelag kan delta og derfor melder dere på laget i NIVA A (For lag som har spilt mye fotball- viderekommende, lag med aktive spillere -aktive spillere må ha fylt 30 år for å delta) eller NIVÅ B (Nybegynnere og middels gode lag)

Serien starter mest sannsynlig opp i september! Det vil bli muligheter til å trene på tirsdager før sesongstart i Steinkjerhallen for påmeldte lag.

REGELVERK: Det spilles 5’er-fotball (keeper + 4 utespillere, samt 4 innbyttere). Lag med dame/r, kan stille med en dame i tillegg til de 4 ute på banen. Bedriftsidrettens og fotballforbundets regelverk er gjeldende. Bedriftsfotball skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv.

DELTAKERAVGIFT
Medlemspris Nivå A: Kr 4900,- (+ 14 kr i fakturagebyr) pr lag som har bedriftsidrettslag
Medlemspris Nivå B: Kr 4900,- (+ 14 kr i fakturagebyr) pr lag som har bedriftsidrettslag

Ikke-medlem Niva A: Kr 6350, - (+ 14 kr i fakturagebyr) pr lag som ikke har bedriftidrettslag. (Inkludert i prisen er det en tilknytningavgift på 1450kr)
Ikke-medlem Niva B: Kr 6350, - (+ 14 kr i fakturagebyr) pr lag som ikke har bedriftidrettslag. (Inkludert i prisen er det en tilknytningavgift på 1450kr)

Ved påmelding velg FAKTURA for å unngå kortgebyr! 

Ved påmelding er den som melder på laget kontaktperson og økonomisk ansvarlig.
Deltageravgiften inkluderer halleie, dommerutgifter, premier og serieadministrasjon - og vi prøver å hole prisene så lave som mulig.
Laget er ansvarlig for å ha forsikring selv. Gebyr for å trekke laget fra laget er påmeldt og i løpet av sesongen er på 1000 kr. Ikke møte til kamp gir gebyr på 500 kr om man ikke sier ifra innen to døgn før kampen avvikles. Det skal da sies ifra til motstanderlaget og utvalgsleder Trond Sakshaug trond.sakshaug@skatteetaten.no

SPILLEPLAN OG TABELL: Terminliste vil bli sendt på e-post til lagleder ca en uke før sesongstart. Tabellen holdes løpende oppdatert under fanen ¨resultater¨ .

PREMIERING: 1.-3. pl. premieres 

PÅMELDING: Påmelding innen 1. september 2020

For spørsmål ta kontakt med Andrea Hagstrøm
Telefon 99012514 eller andrea.hagstrom@bedriftsidretten.no


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Midt-Norge Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline