Vinterserien i Ålesund

Tid


Sted


Beskrivelse

Serien sparkes igang i november og avsluttes i starten av mars. Kampene spilles innendørs (7'er fotball) i Sparebanken Møre Arena. Lagenes oppgave er å registrere spillertroppen før kampstart, møte til riktig tidspunkt og ha det steike kjekt! 

"Bare måk han vekk, ikkje inn til keeper'n...!"

Alle over 16 år kan delta på et bedriftslag. 

Alle over 30 år kan delta.

Aktive spillere under 30 år som arbeider for den bedriften den representerer kan delta.

Deltagelse i fotballserien fordrer at laget er tilsluttet et Bedriftsidrettslag.  
Dette innebærer at alle lag skal ha tilknytning til en bedrift/virksomhet for å kunne delta. Det er satt krav til at minst 1 spiller må være ansatt i den bedrift/virksomhet som laget representerer. Utover dette kan man ha med hvem man ønsker på laget, unntatt aktive spillere under 30 år.

Har dere ikke en bedrift man kan representere er alternativet og tegne en tilknytningsavtale. Dere kan med en slik avtale delta i bedriftsserien, men man mister rettighetene/medlemsfordelene som et bedriftslag har.

Ved nok interesse er det mulig å sette opp en egen dameserie 

Påmelding:

All påmelding gjøres via TurneringsAdmin. Brukernavn og passord er det samme som på MinIdrett. For å kunne melde på lag må Bedriftsidrettslaget ha en tilknytning til kretsen og vedkommende må være registrert som lagleder. Påmeldingsfrist 20.oktober

Pris:

Pr.lag 8700,-

*Hjemmelag betaler dommer 350,- Dette etterfaktureres til lagene.

** Forsikring er ikke et krav, men vi oppfordrer våre lag til å tegne dette da det ikke er inkludert i påmeldingsavgiften.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Midt-Norge Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline