Steinkjer Bedriftsfotball 20/21

Steinkjer Bedriftsfotball 20/21

Arrangør: Nord-Trøndelag bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 17.09.2019 21:00:00

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 6700,-

Beskrivelse

Bedriftsfotballserien på Steinkjer 2020-2021!

NÅR: Serien vil som tidligere bli spilt i Steinkjerhallen, på tirsdagskveldene mellom klokken 2100 – 2200 med spill på 2 baner. Kampoppsett avhenger av antall påmeldte lag. Kommer tilbake til dato for oppstart. Men satser på oppstart i september/oktober. Det vil bli muligheter til å trene på tirsdager før sesongstart i Steinkjerhallen for påmeldte lag.

TO NIVÅER: Ved påmelding  ønsker vi at lagene selv hvilket nivå de ønsker å spille i. Målet er å ufarliggjøre serien og vi ønsker å få med flere nye lag. Lagene velger om de ønsker å melde seg på i Nivå A- For lag som har spilt mye fotball- viderekommende, lag med aktive spillere (aktive spillere må ha fylt 30 år for å delta), eller Nivå B- For nybegynnere og middels gode lag.
(Forbehold: Ved for få påmeldte lag i hvert nivå, må vi slå nivåene sammen)

REGELVERK: Det spilles 5’er-fotball (keeper + 4 utespillere, samt 4 innbyttere). Lag med dame/r, kan stille med en dame i tillegg til de 4 ute på banen. Bedriftsidrettens og fotballforbundets regelverk er gjeldende. Bedriftsfotball skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv.

DELTAKERAVGIFT
Medlemspris: mer info kommer(+ 14 kr i fakturagebyr) pr lag som har bedriftsidrettslag
Ikke-medlem: mer info kommer (+ 14 kr i fakturagebyr) pr lag som ikke har bedriftidrettslag. (Inkludert i prisen er det en tilknytningavgift på 1450kr)

Ved påmelding velg FAKTURA for å unngå kortgebyr! 

Ved påmelding er den som melder på laget kontaktperson og økonomisk ansvarlig.
Deltageravgiften inkluderer halleie, dommerutgifter, premier og serieadministrasjon - og vi prøver å hole prisene så lave som mulig.
Laget er ansvarlig for å ha forsikring selv. Gebyr for å trekke laget fra laget er påmeldt og i løpet av sesongen er på 1000 kr. Ikke møte til kamp gir gebyr på 500 kr om man ikke sier ifra innen to døgn før kampen avvikles. Det skal da sies ifra til motstanderlaget og utvalgsleder Trond Sakshaug trond.sakshaug@skatteetaten.no

SPILLEPLAN OG TABELL: Terminliste vil bli sendt på e-post til lagleder ca en uke før sesongstart. Tabellen holdes løpende oppdatert under fanen ¨resultater¨ .

PREMIERING: 1.-3. pl. premieres 

PÅMELDING: Påmeldingsfrist kommer!

For spørsmål ta kontakt med Andrea Hagstrøm
Telefon 99012514 eller andrea.hagstrom@bedriftsidretten.no


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Nord-Trøndelag bedriftsidrettskrets

Levert avIdrettenOnline