Stjørdal Bedriftsvolleyball 20/21

Stjørdal Bedriftsvolleyball 20/21

Arrangør: Midt-Norge Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 10/19/2020 8:00:00 PM

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 4500,-

Stjørdal Bedriftsvolleyball sesongen 2020-2021!

Når: Endelig får vi starte opp Bedriftsvolleyballserien vår! Vi starter opp tirsdag 27. oktober for lagene i 2. divisjon og torsdag 29. oktober for lagene i 1. divisjon. Kampene spilles i Skatvalshallen mellom kl 21-23 (spillefri i skoleferiene). Antall kamper og varighet av serien avhenger av hvor mange lag som vil delta.

Deltageravgift:
Medlemspris: Kr 4500-, (+ 14 kr i fakturagebyr) pr lag som har bedriftsidrettslag
Ikke-medlem: Kr 5950,- (+ 14 kr i fakturagebyr) pr lag som ikke har bedriftidrettslag. (Inkludert i prisen er det en tilknytningavgift på 1450kr)

Ved påmelding velg FAKTURA for å unngå kortgebyr! 

Ved påmelding er den som melder på laget kontaktperson og økonomisk ansvarlig.
Deltageravgiften inkluderer halleie, dommerutgifter, premier og serieadministrasjon - og vi prøver å holde prisene så lave som mulig.

Regelverk: Et volleyball lag består av inntil 6 spillere på banen samtidig. Minimum 2 spillere kan utgjøre et lag. Bedriftsserien vår er for mix-lag. Dvs. det skal være spillere av begge kjønn på banen. Det er tillatt med inntil 4 menn på banen samtidig. Netthøyden for mixlag er 2,34 m. Kampene spilles ”best av 3 sett”. Alle lag har sekretæroppdrag som består av rigging av nett og føring av kampskjema. Lagene dømmer selv. Bedriftsvolleyball skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Gebyr for å trekke laget fra laget er påmeldt og i løpet av sesongen er på 1000 kr. Ikke møte til kamp gir gebyr på 500 kr om man ikke sier ifra innen to døgn før kampen avvikles. Det skal da sies ifra til motstanderlaget og utvalgsleder

Terminliste og tabell: Oppfordrer lagene som deltok i fjor til å melde seg inn i riktig divisjon med tanke på fjorårets resultater. Nye lag antas å starte i divisjon 2.

Resultater: Resultater og tabell legges fortløpende ut på kretsens hjemmeside innunder fanene resultat.

Premiering: 1.-3. pl. I hver divisjon premieres med pokal.

Påmeldingsfristen er 7. oktober!


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Midt-Norge Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline