Verdal Bedriftsvolleyball 19/20

Verdal Bedriftsvolleyball 19/20

Arrangør: Nord-Trøndelag bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 26.09.2019 19:00:00

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 4000,-

Når: Bedriftsvolleyballserien starter opp tirsdag 1. oktober 2019. Kampene spilles tirsdager kl 20-22 i Verdalshallen. Antall kamper og varighet av serien avhenger av hvor mange lag som vil delta, men vi ser for oss å holde på til ca vinterferien.

Regelverk: Det spilles mix (både damer og herrer). Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Et volleyball lag består av inntil 6 spillere på banen samtidig. Minimum 2 spillere kan utgjøre et lag. Bedriftsserien vår er for mix-lag som vil si at det skal være spillere av begge kjønn på banen. Det er tillatt med inntil 4 herrer på banen samtidig. Netthøyden for mixlag er 2,34 m. Kampene spilles "best av 3 sett". Alle laga har sekretæroppdrag som består av rigging av nett og føring av kampskjema. Lagene dømmer selv. Bedriftsvolleyball skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Gebyr for å trekke laget fra laget er påmeldt og i løpet av sesongen er på 1000 kr. Ikke møte til kamp gir gebyr på 500 kr om man ikke sier ifra innen to døgn før kampen avvikles. Det skal da sies ifra til motstanderlaget og utvalgsleder Ronni Digre Berntzen Ronni.Digre.Berntzen@kvaerner.com. Vi ønsker minst mulig omberamming for det er det beste for alle lag. Vi bruker innesko som ikke sverter og vi rydder etter oss i Verdalshallen. 

Har ikke din bedrift mange nok ansatte, så slå dere sammen med en annen bedrift. Dette kan vi være behjelpelige med.

Deltageravgift: mer info kommer!
Medlemspris: Kr 4000,- (+ 14 kr i fakturagebyr) pr lag som har bedriftsidrettslag
Ikke-medlem: Kr 5450,- (+ 14 kr i faktuagebyr) pr lag som ikke har bedriftidrettslag. (Inkludert i prisen er det en tilknytningavgift på 1450kr)

Ved påmelding velg FAKTURA for å unngå kortgebyr! 

Ved påmelding er den som melder på laget kontaktperson og økonomisk ansvarlig.
Deltageravgiften inkluderer halleie, dommerutgifter, premier og serieadministrasjon - og vi prøver å holde prisene så lave som mulig.

Terminliste og tabell: Spilleplan sendes til lagleder og legges ut på nettsidene før seriestart.

Påmelding: Påmeldingsfristen er 21. september 


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Levert av IdrettenOnline