Velkommen til Steinkjer Bedriftsgolfserie 2021

Sted: Midjo Golfbane

Tidspunkt: Tirsdager fra 17.30 og utover

(oppstart i mai/juni måned. Vi spiller ikke kamper i fellesferien, men før og etter. Lengde på serien kommer an på antall lag).

Deltagelse: Alle som er medlem eller tilknyttet Norges Bedriftsidrettsforbund, har hcp eller gjennomført ¨Veien til golf-kurs¨ og samtidig har gyldig medlemskap i en golfklubb tilknyttet NGF kan delta. Kontakt oss om du har spørsmål.

Startkontigent: 1550 kr pr lag.

Påmelding: dato kommer!

Regler: Mesterskapet spilles etter regler fra NGF samt lokale regler for banen. Et lag kan bestå av ubegrenset antall spillere. En spiller kan kun representere ett lag i løpet av sesongen. En bedrift kan stille med flere lag og laget kan bestå av både damer og herrer. Maks hcp 36. Spillere med høyere hcp spiller på 36. Bedriftsgolf skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. 

Medlemmer i Steinkjer Golfklubb betaler ikke Greenfee. For ikke-medlemmer er det 100 kr i greenfee som blir fakturert i etterkant av seriespillet. Lagene må melde inn spillerne sine ved påmelding. Deltakeravgiften dekker baneleie, premiekostnader, adminkostnader med mer.

Turneringsform: En kamp går over 9 hull. Hvert lag representeres av 2 spillere pr kamp. Det spilles stableford med fullt hcp. Hvis antall lag tilsier det settes det opp flere divisjoner.

Annet: Dersom oppsatt kamptidspunkt ikke passer har hjemmelaget ansvar for å avtale ny tid med bortelaget. Gjelder ikke første og siste runde som er felles. Banens orginale scorekort benyttes. Hjemmelaget melder inn resultat til kretskontoret. . Lagene vil bli tilsendt spilleplan og annen info på e-post før seriestart. Starttider på Midjo Golfbane skal bookes i golfbox. ¨Veien til golf-kurs¨ tilbys av Steinkjer Golfklubb.


Her er link til de smittevernreglene som alle må følge: https://www.golfforbundet.no/klubb/organisasjon/koronavirus/


Spørsmål kan stilles utvalgsleder Erik Mørkved, tlf. 93 44 67 87
eller kretskontoret ved Andrea Hagstrøm tlf. 99012514 

Levert av IdrettenOnline