Bedriftsidrettens volleyballserie på Verdal 22/23

Bedriftsidrettens volleyballserie på Verdal 22/23


Arrangør: Midt-Norge Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 25.09.2022 20:00

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 4000,-

Bedriftsidrettens volleyballserie på Verdal 22/23

Når: Serien starter opp tirsdag 4. oktober kl 20-22 i Vinnehallen.

Regelverk: . Et volleyball lag består av inntil 6 spillere på banen samtidig. Minimum 2 spillere kan utgjøre et lag. Bedriftsserien vår er for mix-lag som vil si at det skal være spillere av begge kjønn på banen. Det er tillatt med inntil 4 herrer på banen samtidig. Netthøyden for mixlag er 2,34 m. Kampene spilles "best av 3 sett". Alle laga har sekretæroppdrag som består av rigging av nett og føring av kampskjema. Lagene dømmer selv.

Bedriftsvolleyball skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så Fair Play står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Gebyr for å trekke laget fra laget er påmeldt og i løpet av sesongen er på 1000 kr. Ikke møte til kamp gir gebyr på 500 kr om man ikke sier ifra innen to døgn før kampen avvikles. Det skal da sies ifra til motstanderlaget og utvalgsleder. Vi ønsker minst mulig omberamming for det er det beste for alle lag. Vi bruker innesko som ikke sverter og vi rydder etter oss i Verdalshallen. Har ikke din bedrift mange nok ansatte, så slå dere sammen med en annen bedrift. Logistikk rundt dette kan vi være behjelpelige med. 

Ved påmelding velg FAKTURA for å unngå kortgebyr! 
Ved påmelding er den som melder på laget kontaktperson og økonomisk ansvarlig. Deltageravgiften inkluderer halleie, dommerutgifter, premier og serieadministrasjon - og vi prøver å holde prisene så lave som mulig.

Terminliste og tabell:
Spilleplan og kontaktinfo til lagledere sendes til lagleder og legges ut på nettsidene før seriestart.
Spilleplan og resultatlink finner du her: link kommer!

Spørsmål om serien rettes til Aktivitetskonsulent i administrasjonen Ragnhild Dullum Knudsen
tlf 90724818 eller til e-post: ragnhilddullum.knudsen@bedriftsidretten.no


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Midt-Norge Bedriftsidrettskrets