Bedriftsidrettens Dameliga i Cageball

Bedriftsidrettens Dameliga i Cageball


Arrangør: Midt-Norge Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 18.10.2021 19:30

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 3200,-

NYHET! Vi starter opp Dameliga i Cageball på Steinkjer!

Vi inviterer til damenes liga på Steinkjer og vi lover det vil bli sosialt og gøy. Syforeningslag, bygdelag, kolleger, barndomsvenninner, naboer eller andre sammensatte damelag er hjertelig velkommen til å delta i vår Dameliga!

Cageball er innendørsfotball på kunstgress som gir gleden av å spille fotball en helt ny dimensjon. Cageball spilles på en 23 x 16 meters kunstgressbane med èn meter høyt vant rundt. Over selve vantet er banen kledd med et fire meter høyt nett. Dette gjør at ballen alltid er i spill og alle blir involvert i spillet. 

Kampene spilles på søndager mellom kl 20.00-22.00. Hvor mange kamper som blir spilt er avhengig av hvor mange lag som er med. Vi prøver å få satt opp 2 kamper per lag når man først er der. Kampoppsett vil bli sendt ut til de som melder på laget!


Hvem kan delta: Alle damer over 15 år kan delta!
Varighet: oktober/november - februar/mars
Sted: Steinkjer SportsArena
Tid:  20.00-22.00
Dag: Søndager
Pris per lag: Kr 3200,-
Påmeldingsfrist: 16. oktober

REGELVERK: Det spilles med 4 spillere på banen (inkl keeper).  Kampene varer i 2 x 14 minutter.  Bedriftsidrettens- og Fotballforbundets regelverk er gjeldende. Alle kamper dømmes av Bedriftsidrettens sine dommere. Bedriftsfotball skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så Fairplay står i fokus. Vi er også underlagt NIF`s dopingreglement.

Kampreglement finner du her: Reglement Cageball Steinkjer.pdf


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Midt-Norge Bedriftsidrettskrets