Bedriftsbowling Levanger 20-21

Bedriftsbowling Levanger 20-21


Arrangør: Nord-Trøndelag bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 05.10.2020 21:30:00

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 1000,-

Bedriftsbowling Levanger 2020-2021

NÅR: Serien spilles i bowlinghallen på Moan (Levanger) på mandager kl 18 med oppstart i 12.oktober. Lengde på serien er avhengig av antall lag, men vi kan se for oss spill ca til vinterferien. Det samme gjelder antall divisjoner.

REGELVERK: Det er tre på hvert lag, både damer og herrer (mix) kan delta. Man kan spille med så mange ulike spillere man vil igjennom sesongen fra sin bedrift, men navn på spillere og fødselsdato må oppgis. Det spilles 3 serier i en kamp (3 serier x 3 spillere på lag pr kamp). Bedriftsbowling skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Gebyr for å trekke laget fra laget et påmeldt og i løpet av sesongen er på 1000 kr. Ikke møte til kamp gebyr på 500 kr om man ikke sier ifra innen to døgn før kampen avvikles. Om det sies ifra er det lagets ansvar å ta kontakt med motstanderlaget å ordne annet spilletidspunkt innen neste serierunde starter. Vi ønsker minst mulig omberamming.

SPILLEPLAN OG TABELL: Terminoppsett og resultatene fra kampene vil bli lagt ut her: 

http://bedrift.bowling.no/

SMITTEVERNSREGLER: Grunnet covid-19 blir våre arrangementer tilpasset slik at vi til en hver tid overholder smittevernreglene til Folkehelseinstituttet og bowlinghallen.  Ber alle om å holde minimum 1 meter avstand og oppfordrer til god håndhygiene. Er du syk eller forkjølet ønsker vi at du ikke møter.

PREMIERING: 1., 2. og 3.plass premieres.

PRIS OG PÅMELDING: innen 5.oktober og man trenger kun én påmelding pr lag. Man velger divisjon ved påmelding. Navn på lag, navn på spillere med fødselsdato på spillere meldes inn på mail før oppstart. Det er viktig å ha fødselsdato og navn på alle spillere for å kunne legge de inn i bowlingresultatsystemet. Deltakeravgifta er 1000 kr pr lag. Man betaler 342 kr pr kamp, som da dekker spill for 3 spillere som hver spiller 3 serier og skoleie. Bowlinghallen fakturerer bedriften/bedriftsidrettslaget.

Medlemspris 1. divisjon (Bedriftsidrettslag): kr 1000 per lag
Standardpris 1. divisjon (Ikke bedriftsidrettslag): kr 2450 per lag 

Medlemspris 2. divisjon (Bedriftsidrettslag): kr 1000 per lag
Standardpris 2. divisjon (Ikke bedriftsidrettslag): kr 2450 per lag

(+ 14 kr i fakturagebyr)

Ved påmelding velg FAKTURA for å unngå kortgebyr! 

Etter planen møtes de to beste lagene fra Levangerserien møter de to beste lagene fra Steinkjerserien i et sluttspill.

Ta kontakt om du har spørsmål:
andrea.hagstrom@bedriftsidretten.no
Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Levert av IdrettenOnline