Finn løpegleden - Steinkjer

Finn løpegleden - Steinkjer

Arrangør: Nord-Trøndelag bedriftsidrettskrets

Tid


Sted


Beskrivelse

Løpekurset for deg som er helt nybegynner og som har lyst til å bli glad i å løpe. Dette er et fire-ukers kurs der du kan komme i gang med løping på en skånsom og mild måte. Erfaringen viser at de aller fleste kan løpe bare man begynner i riktig ende, og det er det du vil lære deg steg for steg sammen med oss. Her blir ingen løpt fra eller er i for dårlig form, for her er alle i samme båt. Kurset skal gi deg en introduksjon i grunnprinsippene i løping og motivere deg til å fortsette å løpe. Alle får personlig tilbakemeldinger i løpet av kurset som vil hjelpe deg på veien.

Kurskvelder:
Onsdag 8. mai kl 19.00- 20.00
Onsdag 15. mai kl 19.00- 20.00
Onsdag 22. mai kl 19.00- 20.00
Onsdag 29. mai kl 19.00- 20.00
Oppmøtested er på parkeringsplassen ved Egge Museum.

Løpekurset foregår på Steinkjer og starter opp onsdag 8. mai kl 19.00. Dere får veiledning i løpeteknikk av Alexander Kirkeberg og treningene ledes av Andrea Wiseth.

Alexander Kirkeberg er 22 år gammel og studerer idrettsvitenskap ved Nord Universitetet. Alexander har drevet aktivt med løping siden 2011. Han ligger på andreplass på Norges statistikken med tida 1.06.13 på halvmaraton i 2018. Alexander vil være instruktør på den første kurskvelden for å veilede dere i grunnleggende løpeteknikk.

Andrea Wiseth er brennende engasjert i løping og fysisk aktivitet generelt. Andrea har lenge drevet med løping og ønsker at flere kan finne løpegleden. Hun vil guide dere gjennom de tre siste kurskveldene. Løpetreningen vil være lystbetont og alle vil bli tatt godt vare på. Ingen er i for dårlig form og alle tar det i sitt tempo.

Priser:
Medlemspris (medlem i et Bedriftsidrettslag): kr 350,- (+ 25 kr i påmeldinggebyr)
Standardpris: kr 499,- (+ 25 kr i påmeldinggebyr)

Da vi ønsker å kunne gi våre deltakere best mulig oppfølging på kurset er det kun plass til 15 deltakere.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Nord-Trøndelag bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline