Orientering i Trondheim

Orientering i Trondheim

Arrangør: Midt-Norge Bedriftsidrettskrets

Tid


Sted


Beskrivelse

Hvem kan delta ?
Hvem som helst kan delta på bedrifts-o-løpene. For aktive o-løpere under 30 år er det en karantenetid på 6 måneder fra siste o-løp hvor man har deltatt i aktive klasser. Dersom man er aktiv o-løper kan man likevel delta i gjesteklassen. For o-løpere over 30 år er det ingen karantenetid og man kan gå fritt mellom aktive og bedriftsklasser.

Hvor går løpet ?
Informasjon om løpene kunngjøres på våre internettsider. I tillegg blir informasjon om samlingsplass og starttidspunkt annonsert i «Fra kretser og lag» i Adresseavisa på løpsdagen.

Hva bør man ta med på o-løp ?
Nødvendig: kompass og penger til startkontingent. Kartet er inkludert i startkontingenten som i 2009 er kr. 60,-. Kjekt å ha: gjennomsiktig plastpose til kartet, strømpeskift, skoskift, trøyeskift. Det hører med til sporten å bli våt på bena !

Hvilket antrekk er passende?
Man må dekke til ben og armer. Hals, hode og hender trenger ikke dekkes til. Fottøy: for nybegynnere vil vi anbefale gummistøvler, ikke joggesko da de etterhvert ødelegges av myrvann og søle. Løpere som løper ofte bør investere o-sko, o-leggskinn og o-drakt.

Les mer om orientering: www.bedriftsorientering.no


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Midt-Norge Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline