Fotball Stjørdal

Tid


Sted


Beskrivelse

Bedriftsfotballserien  Stjørdal 2018/2019


NÅR: Kampene avvikles torsdager kl 21-23 i Lånkehallen. Det vil bli seriespill, der alle møter alle en eller to ganger avhengig av hvor mange lag som vil delta. Serien starter 18. oktober

REGELVERK: Det spilles 5’er fotball (keeper + 4 utespillere). Kampene dømmes av dommer. Bedriftsidrettens og fotballforbundets regelverk er gjeldende. Bedriftsfotball skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Gebyr for å trekke laget fra laget er påmeldt og i løpet av sesongen er på 1000 kr. Ikke møte til kamp gir gebyr på 500 kr om man ikke sier ifra innen to døgn før kampen avvikles. Det skal da sies ifra til motstanderlaget og utvalgsleder Anders Beckmann (98073635)

DELTAKERAVGIFT: 
Kr 6500,- pr lag som har bedriftsidrettslag
Kr 7950,- pr lag som ikke har bedriftidrettslag. (Inkludert i prisen er det en tilknytningavgift på 1450kr)
Ved påmelding er den som melder på laget kontaktperson og økonomisk ansvarlig.
Deltageravgiften inkluderer halleie, dommerutgifter, premier og serieadministrasjon - og vi prøver å hole prisene så lave som mulig.
Laget er ansvarlig for å ha forsikring selv.

SPILLEPLAN OG TABELL: Spilleplan vil bli sendt på e-post i seriestart. Resultater og tabell legges forløpende ut på kretsens hjemmeside.

PREMIERING: 1.-3. pl. premieres med pokal.

PÅMELDING gjøres her

Påmeldingsfristen er 27. september!


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Nord-Trøndelag bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline