Kortreiste opplevelser er verdifullt i annerledestiden

Postet av Andrea Rikstad Hagstrøm den 9. Des 2020APRILSNARR!!


Kortreiste opplevelser er verdifullt i annerledestiden

Å gå på tur er en stadig voksende trend, og det å ha tilgang til mange turer utenfor døra si er utrolig viktig. Turboka Steinkjerturer tilbyr 87 turmål, og har som mål å få deg til å komme deg på nye eventyr rett utenfor husdøra di. 

Andrea Hagstrøm er ansatt i Bedriftsidretten og står bak en satsning på Ti på Topp Steinkjer og brenner for tur som en av grunnpilaren i en aktiv livsstil. 

 

Opp på fjellet eller ut i skogen. I hengekøye, på ski, med familien eller i rullestol. Steinkjerturer viser frem kjente og ukjente turmål i Steinkjer. Alhusen, Finnkøytklumpen og Abrahamvollen - du har kanskje ikke hørt om dem. Men vi har dem i vår egen kommune. «Steinkjerturer» forteller deg om stedene, hvordan du kommer dit og hva du møter på din vei.

 

 Boka tilbyr både nyttige turtips, artig bakgrunnshistorie og gode forslag til hvordan du får ungene til å oppleve ekteturglede. «Steinkjerturer» er en bruksbok for hele familien. En bok som kan gi rike opplevelser, overraskende oppdagelser og gode minner fra flotte turer i vårt eget nærområde. 

 

¨Jeg tror folk vil oppleve at Steinkjer kanskje har mange flere - og mer varierte turmål - enn de trodde¨!

 

Steinkjerturer har også mange hundre flotte bilder av steinkjerbygg på tur og intervjuer med ildsjeler og andre som brenner for å komme seg ut i Steinkjer. Boka er like fin å sitte og mimre tilbake til gamle turer som å bli motivert til å dra på ukjent territorium. Boka er på 200 sider og det er Bedriftsidretten i Midt-Norge som gir ut boka, noe som vil si at ALT overskudd går til å lage mer idrett! 

 

Andrea kommer med en siste oppfordring:

Naturen er åpen og smittevennelig ❤ God tur!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.