Årets seriespill er over.Vil du få invitasjon til neste seriespill som starter ca. november? Send oss et hint her så får du info om neste års serie.  

Golfsimulatorserien på Steinkjer 2021-2022

Hva: Seriespill i golfsimulatoren på Steinkjer Sportsarena. En kamp går over ni hull.
Hvor: Steinkjer Sportsarena sin nye golfsimulatorhall som holder til holder til i Sjøfartsgata 10 i Steinkjer.
Når: Vi starter opp mandag 15.november og vi spiller kamper på mandager kl 18 i fire simulatorer og om det blir mange lag så spiller vi fra kamper fra kl 20 også. Lengde på serien kommer an på antall påmeldte lag, men vi holder ca på til februar. Blir det over 10 lag i serien, vil det bli delt inn i puljer/divisjoner. 
Hvem: Alle som er medlem i et bedriftsidrettslag spiller til medlemspris og de som ikke hører til et bedriftsidrettslag kan også bli med men mot en tilknytningsavgift.
Priser: 
Medlem: 3000,- (+ 14 kr i fakturagebyr)
Ikke-medlem: 4450,- (+ 14 kr i fakturagebyr) (inkludert en tilknytningsavgift på 1450kr)

Påmeldingsfrist: 9.november

Meld på her

Ved påmelding velg FAKTURA for å unngå kortgebyr! 


Utstyr: Man kan få låne golfutstyr eller ha med sitt eget.
Lag: Det er 2 personer på et lag. Så man spiller 2 mot 2. Man kan bruke maksimalt 6 spillere per lag i løpet av sesongen. En bedrift kan stille med flere lag om ønskelig og både damer og herrer er velkomne til å være med. Bedriftsgolf skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. 

Regler: Det spilles på forskjellige baner for hver runde. Reglement og kampoppsett vil bli sendt ut før start. Lag som trekker seg etter kampoppsettet er sendt ut får ikke refundert påmeldingsavgiften. Flytting av kamper er ikke mulig da vi har leid banene. Ved evt walkover så blir resultatet 20-0. Reglement finner du her. 

Resultater: Pulje 1  og  Pulje 2

Premier: Det vil bli premiering av første, andre og tredjeplass.