Golfsimulatorserien på Steinkjer 2021-2022


Hva: Seriespill i golfsimulatoren. En kamp går over ni hull.
Hvor: Steinkjer Sportsarena sin nye golfsimularorhall som holder til holder til i Sjøfartsgata 10 i Steinkjer.
Når: Vi stater opp i november og vi spiller kamper på mandager kl.... Lengde på serien kommer an på antall påmeldte lag, men vi holder ca på til ut februar.
Hvem: Alle som er medlem i et bedriftsidrettslag spiller til medlemspris og de som ikke hører til et bedriftsidrettslag kan også bli med men mot en tilknytningsavgift.
Priser: 
Medlem: ,- (+ 14 kr i fakturagebyr)
Ikke-medlem: ,- (+ 14 kr i fakturagebyr) (inkludert en tilknytningsavgift på 1450kr)

Ved påmelding velg FAKTURA for å unngå kortgebyr! 

Påmeldingsfrist: 

Utstyr: Man kan få låne golfutstyr eller ha med sitt eget.
Lag: Det er 2 personer på et lag. Så man spiller 2 mot 2. Man kan bruke ubegrenset med spillere i løpet av sesongen. En bedrift kan stille med flere lag om ønskelig og både damer og herrer er velkomne til å være med. Bedriftsgolf skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Gebyr for å trekke laget fra laget er påmeldt og i løpet av sesongen er på 1000 kr.

I årets sesong ønsker vi å prøve en litt ny vri for å gjøre serien enda mer spennende. Disse reglene vil gjelde for kommende sesong: Vi spiller med fult hcp, og max hcp er 36. Denne sesongen vil det bli spilt på disse banene; Spanish bay, French Link og Torrey Pines. Hvilken bane det blir spilt på blir forhåndsfastsatt for hver runde. 
Premier: Det vil bli premiering av første, andre og tredjeplass.Levert av IdrettenOnline