Golfsimulatorserien på Steinkjer

Golfsimulatorserien på Steinkjer


Arrangør: Midt-Norge Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 09.11.2021 23:30

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 3000,-

Golfsimulatorserien på Steinkjer 2021-2022

Vi starter opp seriespill i Golfsimulator hos Steinkjer SportsArena sin nye golfsimulatorhall som holder til holder til i Sjøfartsgata 10.
Når: Vi starter opp mandag 15.november og vi spiller kamper på mandager kl 18. En kamp går over ni hull og vi spiller på 4 eller flere simulatorer. Blir det mange lag spiller vi også kamper fra kl 20 og utover. Lengde på serien kommer an på antall påmeldte lag, men vi holder ca. på til februar. Blir det over 10 lag i serien, vil det bli delt inn i puljer/divisjoner.
Hvem: Alle som er medlem i et bedriftsidrettslag spiller til medlemspris og de som ikke hører til et bedriftsidrettslag kan også bli med men mot en tilknytningsavgift.


Utstyr: Man kan få låne golfutstyr eller ha med sitt eget.
Lag: Det er 2 personer på et lag. Så man spiller 2 mot 2. Man kan bruke maksimalt 6 spillere per lag i løpet av sesongen. En bedrift kan stille med flere lag om ønskelig og både damer og herrer er velkomne til å være med. Bedriftsgolf skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Lag som trekker seg etter kampoppsettet er sendt ut får ikke refundert påmeldingsavgiften. Flytting av kamper er ikke mulig da vi har leid banene. Ved evt walkover så blir resultatet 20-0.

Regler: Det spilles på forskjellige baner for hver runde. Reglement og kampoppsett vil bli sendt ut før start. 

Premier: Det vil bli premiering av første, andre og tredjeplass.

Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Midt-Norge Bedriftsidrettskrets