Bedriftsbowling Steinkjer 2021-2022

Bedriftsbowling Steinkjer 2021-2022


Arrangør: Midt-Norge Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 09.10.2021 19:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding fra kr 1 112,00 inkl. avgifter

Velkommen til Bedriftsserien i bowling på Steinkjer

NÅR: Vi starter opp etter høstferien, uke 42. Serien spilles i den bowlinghallen på Steinkjer mandager kl 18.00 - 22.00, tirsdager kl 18.00-22.00 og onsdager 18.00-22.00. Vi deler inn i divisjoner basert på snitt fra forrige sesong og nye lag blir plassert i laveste divisjon. Varigheten på serien er avhengig av hvor mange lag blir med, og antall divisjoner bestemmes også av dette, men vi tar sikte på tre divisjoner som i fjor. Det er max 30 lag som kan melde seg på serien så her er det førstemann til mølla! 

REGELVERK: Det er tre på hvert lag, både damer og herrer (mix) kan delta. Man kan spille med så mange ulike spillere man vil gjennom sesongen fra sin bedrift, men navn på spillere og fødselsdato må oppgis før sesongstart. Det spilles 3 serier x 3 spillere per lag per kamp. Bedriftsbowling skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så Fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Gebyr for å trekke laget fra laget et påmeldt og i løpet av sesongen er på 1000 kr. Ikke møte til kamp gebyr på 500 kr om man ikke sier ifra innen to døgn før kampen avvikles. Kampene skal spilles på oppsatt tidspunkt. 

PÅMELDINGSAVGIFT: (faktura blir tilsendt ved påmelding)
Medlemspris (Bedriftsidrettslag): kr 1100 per lag (+ 14 kr i fakturagebyr)
Standardpris (Ikke bedriftsidrettslag): kr 2450 per lag (+ 14 kr i fakturagebyr)

Ved påmelding velg FAKTURA for å unngå kortgebyr! 
Baneleie: 342 kr per kamp per lag vil bli fakturert lagene av Bowlinghallen. Antall kamper bestemmes av antall påmeldte lag.
PÅMELDINGSFRIST: 1.oktober


Navn på lag, navn på spillere med fødselsdato på spillere meldes inn på mail før oppstart. Det er viktig å ha fødselsdato og navn på alle spillere for å kunne legge de inn i bowlingresultatsystemet. 


SPILLEPLAN OG TABELL: Terminoppsett og resultatene fra kampene vil bli lagt ut her: http://bedrift.bowling.no/

PREMIERING: 1. 2. og 3. plass i hver divisjon premieres med pokal.

Ta kontakt om du har spørsmål:
andrea.hagstrom@bedriftsidretten.no
Bowlingutvalgsleder: Ivar Lønnum 
ivar.lonnum@ntebb.no


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Midt-Norge Bedriftsidrettskrets