Bedriftsvolleyballserien i Molde

Bedriftsvolleyballserien i Molde

Arrangør: Midt-Norge Bedriftsidrettskrets

Tid


Sted


Beskrivelse

Finnes det mange aktiviteter som krever mer samarbeid enn i Volleyball? Der begge kjønn fint kan spille sammen? Alder har liten betydningen om vi ser vekk fra toppidrett?  Kanskje derfor Bedriftsvolleyball er så populært? 

Har du et par treningssko til innendørs bruk er det bare å møte opp til kamp i den topp moderne flerbrukshallen Træffhuset mandags kvelder. Vi stiller med dommere og lagene med godt humør. Med mye ballvekslinger, frustrasjon, mestring og sosialt fellesskap, tenker du ikke over at har vært i fysisk aktivitet! Og

Klasse

Èn divisjon: Spilles med mix-klasse. (Se reglement for fordelingen kvinner/menn).


Hvem kan delta

Aktive spillere under 30 år kan kun delta dersom vedkommende er ansatt i bedriften som laget representerer. Nedre aldersgrense er 16år.

Deltagelse i volleyballserien fordrer at laget er tilsluttet et Bedriftsidrettslag i Midt-Norge Sør Bedriftsidrettskrets. Det innebærer at laget har en tilknytning til en bedrift/virksomhet.

Grupper som ikke har mulighet til å stifte BIL, men som likevel ønsker å delta i seriespill, kan søke om å inngå en tilknytningsavtale.

Reglement 2019/2020

Kampskjema

Priser 2019/2020

Prisene inkluderer blant annet hall-leie, administrasjon og dommerutgifter. Forsikring er ikke inkludert i påmeldingsavgiften.

Kr 6000,- Pr.lag t.o.m 1.sept
Kr 7000,- Pr.lag etter 01.sept

Påmelding
All påmelding gjøres via   TurneringsAdmin. Brukernavn og passord er det samme som på MinIdrett. For å kunne melde på lag må Bedriftsidrettslaget ha en tilknytning til kretsen og vedkommende må være registrert som lagleder.

Faktura
Vi sender ut fakturalink på mail til påmeldte lag, klikk på link for mal:

Hvordan hente faktura.pdf
Andre arrangementer fra Midt-Norge Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline