Bedriftshåndballserien i Trondheim

Bedriftshåndballserien i Trondheim

Arrangør: Midt-Norge Bedriftsidrettskrets

Tid


Sted


Beskrivelse

Gode kampforhold i Trondheim Spektrum, fysisk aktiviet, teamarbeid og en sosial arena er noe av årsakene til at Bedriftshåndball blir for veldig mange ukas høydepunkt gjennom vinteren. Med seriespill der det spilles med opp- og nedrykk vil lagene finne sitt nivå. Samle sammen gjengen deres og bli med og spill Bedriftshåndball! 


Spilletidspunkt
Håndballserien starter opp i september, og pågår til april måned.

Hovedsakelig mandager og tirsdager mellom kl2000-2300, samt søndager klokken kl1800 - 2200. Kampene Spilles i D-hallene og F1 hallen i Spektrum

Klasse

Damer og Herre klasse


Kamper

Det spilles 2 x 18 minutter.

Reglement Håndball Bedriftsserie


Hvem kan delta
Deltagelse i volleyballserien fordrer at laget er tilsluttet et Bedriftsidrettslag i Midt-Norge Sør Bedriftsidrettskrets. Det innebærer at laget har en tilknytning til en bedrift/virksomhet. For grupper som ikke kan stifte et BIL, men som likevel ønsker å delta i seriespill, kan det søkes om en tilknytningsavtale. Satsen på en slik avtale er noe dyrere enn et ordinært medlemskap.

Aktive spillere under 30 år kan kun delta dersom vedkommende er ansatt i bedriften som laget representerer. Nedre aldersgrense er 16år.

Serieavgift 2018/2019

Serieavgiften inkluderer seriespill, dommerutgifter og adm. kostnader knyttet til seriespillet. Nyetablerte håndballag betaler laveste sats

Kr 7900,- Pr.medlemslag t.o.m 01. aug
Kr 8900,- Pr.medlemslag etter 01. aug  

*For lag med tilknytningsavtale tilkommer en tilleggsavgift på kr1750

All påmelding gjøres via TurneringsAdmin. Brukernavn og passord er det samme som på MinIdrett. For å kunne melde på lag må laget ha tilknytning til kretsen, og vedkommende må være registrert som leder/lagleder.

Faktura
Etter at påmeldingen er bekreftet må faktura hentes her: Link

NB. VIKTIG: Faktura må innhentes innen følgende dato for å få følgende satser - prisen øker automatisk ved utgått dato

Klikk her for mal på hvordan hente faktura


Forsikring av spillere er ikke inkludert i påmeldingsavgiften. Det anbefales at alle Bedriftidrettslag tegner lagsforsikring.


For spørsmål angående håndballserien, ta kontakt med:

Marius Koldgrov
Telefon : 911 73 251
Epost

Andre arrangementer fra Midt-Norge Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline