Velkommen til Bedriftsidrettens Sommerløp i Ålesund 2023

Vi ønsker å ha flere løp gjennom året, og dette er løp som alle kan være med på! Vi har derfor også tatt bort "karusell" fra løpsnavnene. Begrepet løpskarusell er kanskje ukjent for mange, men det betyr altså bare at det er flere løp av samme sort som man kan være med på, og ved å fjerne ukjente begrep så håper vi at alle skjønner at alle kan være med 🙂

I de fleste av løpene som vi arrangerer så kan man velge om man vil delta på 5 eller 10 km, og man kan velge om man vil ha tidtaking eller ikke. I andre løp har vi andre distanser, og tanken er at vi kan variere mellom distanser og underlag gjennom året. Det er lov til å gå hele veien om man ønsker det, og tempo styrer man selv etter egen form. Husk at litt aktivitet alltid er bedre enn ingen! 


Sommerløp før ferien:

  • Vasstranda/Spjelkavika onsdag 24. mai kl 1800
  • Vasstranda/Spjelkavika onsdag 21. juni kl 1800

Løpet starter i Spjelkavika ved vestenden av Lillevatnet ved parkeringen til turløypa. Løypa går inn Vasstranda der vi snur etter 5 km ved bommen eller ved 2,5 km-merket hvis man skal delta på 10 km.


PÅMELDING  for kommende løp:
(man kan kun melde seg på førstkommende løp, neste løp er åpent så snart førstkommende løp er ferdig.)

KLIKK HER

(For påmelding til Ålesund Maraton, se egen nettside: www.alesundmaraton.no )


DELTAKERAVGIFT:
12-14 år kr 100,-
Fra 15 år kr 165,-


RESULTATER:

Uoffisielle resultater blir publisert umiddelbart etter løpet. Endelig resultatliste er klar innen kl.23.00 på løpsdagen.


FOTO:

Vi tar bilder under alle løp, vennligst gi oss beskjed dersom du ikke ønsker at vi tar bilder av deg eller dine barn og publiserer disse. 


All deltagelse skjer på eget ansvar, og arrangør fraskriver seg alt ansvar for eventuelle skader og andre ulykker. Forsikring er frivillig, og kan bestilles på Bedriftsidrettens hjemmeside. Vi minner også om at all aktivitet i regi av Bedriftsidretten er underlagt NIF`s dopingreglement.Kontaktperson:
Monica Isaksen
Tlf  - 47 62 15 38
Epost -  monica.isaksen@bedriftsidretten.no