Vi ønsker å ha flere løp gjennom året, og dette er løp som alle kan være med på!
 Vi har derfor også tatt bort "karusell" fra løpsnavnene. Begrepet løpskarusell er kanskje ukjent for mange, men det betyr altså bare at det er flere løp av samme sort som man kan være med på, og ved å fjerne ukjente begrep så håper vi at alle skjønner at alle kan være med 🙂
 

I de fleste av løpene som vi arrangerer så kan man velge om man vil delta på 5 eller 10 km, og man kan velge om man vil ha tidtaking eller ikke. I andre løp har vi andre distanser, og tanken er at vi kan variere mellom distanser og underlag gjennom året. Det er lov til å gå hele veien om man ønsker det, og tempo styrer man selv etter egen form. Husk at litt aktivitet alltid er bedre enn ingen! 

 

Følg med her i oversikten vår, alle løp annonseres her:  

DATOER 2022:

Lørdag 22. januar - Fremmerholen

Lørdag 12. februar - Fremmerholen 

Lørdag 12. mars - Fremmerholen 

Lørdag 7. mai - Ålesund Maraton

Onsdag 1. juni - Spjelkavik/Vasstranda

Onsdag 22. juni - Spjelkavik/Vasstranda 

Onsdag 27. juli - Spjelkavik/Vasstranda

Onsdag 17. august - Spjelkavik/Vasstranda 

NB - NY  DATO!! Lørdag 24. september - Lerstadvannet rundt + Familieløp:

Velkommen til Lerstadvannet rundt 2022

Vi kjører først et familieløp på ca 400 meter kl 12:00 og barna kan velge om de vil løpe en eller to runder. Dette er for barn til og med 11 år, og familiemedlemmer kan løpe sammen med barna. Fem heldige barn blant deltakerne på familieløpet vinner hver sin barne-inngangsbillett til Bybadet!

 

Så kjører vi Lerstadvannet rundt  kl 12:45. Man velger om man vil delta på 2 eller eller 4 runder, og en runde er ca 1,7 km. Man kan også velge om man vil ha tidtaking eller ikke. Det er lov til å gå hele veien om man ønsker det, og tempo styrer man selv etter egen form. Husk at litt aktivitet alltid er bedre enn ingen! Vi trekker ut flotte premier fra Intersport Breivika blant deltakerne. 

 

Herd sin fotballgruppe blir med oss denne dagen og de selger enkel mat

 

Start og mål er ved Lerstad skole, og man kan parkere på skolens parkeringsplass, ved Rørlegger Jakob Jørgensen over veien, eller på området hvor blant annet Dekkcenteret og MAN Truck og bus holder til på vestsiden av Lerstadvannet.

 

Videre blir det flere løp også utover høsten og vinteren, vi kommer tilbake til datoene.

 

PÅMELDING TIL KOMMENDE LØP:

KLIKK HER

For påmelding til Ålesund Maraton, se egen nettside: www.alesundmaraton.no


STARTTIDSPUNKT:

Se hvert enkelt løp for starttidspunkt.

 

STARTSTED OG LØYPER:

Fremmerholen:

Løypa går langs riksveien i Fremmerholen med start og mål ved Dekkmann. Traseen er flat og fartsfylt. Det er lite trafikk langs løypa, men du må være obs på biler. Spring derfor på venstre side av vegen. Hvis du melder deg på hele karusellen vil du har mulighet til å bytte mellom 5 og 10 km som du selv ønsker.

Spjelkavik/Vasstranda:

Løpet starter i Spjelkavika ved vestenden av Lillevatnet ved parkeringen til turløypa. Løypa går inn Vasstranda der vi snur etter 5 km ved bommen eller ved 2,5 km-merket hvis man skal delta på 10 km.

Lerstadvannet rundt:

Start og mål ved Lerstad barneskole. Løypa går rundt Lerstadvannet. Familieløypa får egen trasé, men start og mål nord for skolen for denne også. 

Ålesund Maraton:

Se egen nettside: www.alesundmaraton.no

 

DELTAKERAVGIFT:

Enkeltløp: kr. 150,-

Barn familieløp kr 50,-

Se nettsiden til Ålesund Maraton for egne priser. 

 

RESULTATER:

Uoffisielle resultater blir publisert umiddelbart etter løpet. Endelig resultatliste er klar innen kl.23.00 på løpsdagen.

 

FOTO:

Vi tar bilder under alle løp, vennligst gi oss beskjed dersom du ikke ønsker at vi tar bilder av deg eller dine barn og publiserer disse. 

 

All deltagelse skjer på eget ansvar, og arrangør fraskriver seg alt ansvar for eventuelle skader og andre ulykker. Forsikring er frivillig, og kan bestilles på Bedriftsidrettens hjemmeside. Vi minner også om at all aktivitet i regi av Bedriftsidretten er underlagt NIF`s dopingreglement.

 

Vi ses  på løp!

BedriftsidrettenMonica Isaksen
Avdelingsleder M & R
TLF: 47 62 15 38
monica.isaksen@bedriftsidretten.no