Bedriftidrettens løp i Ålesund

Vi ønsker å ha flere løp gjennom året, og dette er løp som alle kan være med på! Vi har derfor også tatt bort "karusell" fra løpsnavnene. Begrepet løpskarusell er kanskje ukjent for mange, men det betyr altså bare at det er flere løp av samme sort som man kan være med på, og ved å fjerne ukjente begrep så håper vi at alle skjønner at alle kan være med 🙂
 

I de fleste av løpene som vi arrangerer så kan man velge om man vil delta på 5 eller 10 km, og man kan velge om man vil ha tidtaking eller ikke. I andre løp har vi andre distanser, og tanken er at vi kan variere mellom distanser og underlag gjennom året. Det er lov til å gå hele veien om man ønsker det, og tempo styrer man selv etter egen form. Husk at litt aktivitet alltid er bedre enn ingen! 

Følg med her i oversikten vår, alle løp annonseres her:  

Vinterløpene:
Her kan man velge å melde seg på alle 6 løpene på en gang (kr 750,-), eller man kan melde seg på enkeltløp (kr 160,-). Vi trekker ut minst én fin premie blant de som har meldt seg på alle løpene, og der blir uttrekkspremier også i hvert løp. Deltakerne bruker opp igjen startnumrene sine når man melder seg på alle løp! 

NB - Angående bytte av distanse om du melder deg på ALLE LØP VINTER:
Dersom du velger å melde deg på "Vinterløp Ålesund 2022/2023 - Alle 6 løp", så må du velge enten 5 eller 10 km ved påmelding. Det er mulig å endre dette for hvert løp, bare ta kontakt i infoteltet før start, så endres dette manuelt der for løpet den dagen.  

2022:
Lørdag 12. november - kl 1400 - Fremmerholen

* AVLYST* Lørdag 10. desember - kl 1400 - Alvikvegen

2023:
Lørdag 14. januar - kl 1400 - Fremmerholen

Lørdag 11. februar - kl 1400 - Fjordstien/Hatlane

Lørdag 11. mars - kl 1400 - Fremmerholen

Lørdag 15. april - kl 1400 - Lerstadvannet

 

Videre blir det flere løp også utover våren og sommeren 2023, vi kommer tilbake til datoene.

 

PÅMELDING og mer info for kommende løp:

KLIKK HER

For påmelding til Ålesund Maraton, se egen nettside: www.alesundmaraton.no


STARTTIDSPUNKT:
Se hvert enkelt løp for starttidspunkt.

 

STARTSTED OG LØYPER:

Fremmerholen:
Løypa går langs riksveien i Fremmerholen med start og mål ved Dekkmann. Traseen er flat og fartsfylt. Det er lite trafikk langs løypa, men du må være obs på biler. Spring derfor på venstre side av vegen. Hvis du melder deg på hele karusellen vil du har mulighet til å bytte mellom 5 og 10 km som du selv ønsker.

Spjelkavik/Vasstranda:
Løpet starter i Spjelkavika ved vestenden av Lillevatnet ved parkeringen til turløypa. Løypa går inn Vasstranda der vi snur etter 5 km ved bommen eller ved 2,5 km-merket hvis man skal delta på 10 km.

Lerstadvannet rundt:
Start og mål ved Lerstad barneskole. Løypa går rundt Lerstadvannet.Mer info om opplegg og lengde på løpet kommer. 

Alvikvegen:
Løypa går langs Alvikvegen med start og mål ved Hamre Transport (HM transport i Google maps) Vi får også låne toalett hos dem ved behov. Her er link til LØYPEKART.

Fjordstien /Hatlane:
Start og mål ved naustet som ligger rett sør for Hatlane skole. Parkering ved Hatlane skole. Løypa går inn til Åse Renseanlegg der den snur og man løper tilbake. Dette blir 5 km totalt. De som skal løpe 10 km løper altså to ganger frem og tilbake. 
Her er link til LØYPEKART. 
Parkering og gangvei til start/mål: 

 

Ålesund Maraton:
Se egen nettside: www.alesundmaraton.no

 

DELTAKERAVGIFT:
Enkeltløp:  
12-14 år kr 100,-
Fra 15 år kr 160,-

Barn familieløp kr 50,-

Se nettsiden til Ålesund Maraton for egne priser. 

 

RESULTATER:
Uoffisielle resultater blir publisert umiddelbart etter løpet. Endelig resultatliste er klar innen kl.23.00 på løpsdagen.

 

FOTO:
Vi tar bilder under alle løp, vennligst gi oss beskjed dersom du ikke ønsker at vi tar bilder av deg eller dine barn og publiserer disse. 

 

All deltagelse skjer på eget ansvar, og arrangør fraskriver seg alt ansvar for eventuelle skader og andre ulykker. Forsikring er frivillig, og kan bestilles på Bedriftsidrettens hjemmeside. Vi minner også om at all aktivitet i regi av Bedriftsidretten er underlagt NIF`s dopingreglement.


KONTAKTPERSON:
Monica Isaksen 
Epost: monica.isaksen@bedritsidretten.no 
Tlf 47 62 15 38

 

Vi ses  på løp!