LØRDAG 28. MAI 2022

BLIR DET FOLKEFEST OG LØPEFEBER I BYEN

Lørdag 28. mai 2022 arrangerer Bedriftsidretten Midt-Norge Steinkjermila for andre gang. Steinkjermila er et mosjonsløp i flotte omgivelser midt i hjertet av Steinkjer. Steinkjermila passer perfekt for både de som elsker å gå tur, de som vil ta en rolig joggetur sammen med vennegjengen eller kollegaene, og for de som elsker å konkurrere eller slå egne rekorder. 

Distanser:
5 km er distansen som er akkurat passe lang til at du kan finne godfølelsen og oppleve gleden av en flott løpsdag midt i hjertet av Steinkjer. Kanskje vil du løpe med høy puls og høy fart. Eller kanskje passer det med en roligere løpetur sammen med gode venner. Løypa kan gås, jogges eller løpes.

10 km passer for deg som syns 5 km blir litt for kort. Denne distansen passer utmerket for deg med litt treningsbakgrunn  og for deg som vil utfordre deg selv enda mer. 10 km løypa består av akkurat samme løype som 5 km som du da løper 2 ganger. 

Deltakeravgift
5 km: Kr 250 
10 km: Kr 400 


SteinkjerMILA`s Bedriftsutfordring 2022
Er dere Steinkjers sprekeste bedrift? Har dere fokus på fysisk aktivitet og samhold?
Utfordringen er enkel: Den bedriften som samlet løper eller går flest km under Steinkjermila 2022, vinner bedriftsutfordringen. Tar dere utfordringen?

Meld på bedriften her: link kommer!

For spørsmål ta kontakt med: ragnhilddullum.knudsen@bedriftsidretten.no

Levert av IdrettenOnline