Vinterkarusellen Ålesund

Velkommen til Vinterkarusellen Ålesund 2020/2021

PÅMELDING HER

VIKTIG:

Med bakgrunn i de nye tiltakene knyttet til Covid-19 og kommunens oppfordring om å ikke gjennomføre arrangement fram til 18. januar, har vi valgt å gjøre følgende endring til Vinterkarusell løp nr. 3 - 16.januar:

Fullføre løpet i tidsrommet 15. januar kl. 09.00 til 17. januar kl. 18.00.

Vi markerer start og mål og setter opp flagg ved vending på 5 km og 10 km som vil bli stående hele helga.

Du møter opp når det passer best for deg (fredag, lørdag eller søndag) og gjennomfører den distansen du har meldt deg på.

Registrer tiden din ved å logge deg inn på «min side» her: https://signup.eqtiming.com/?Event=Alesund_karusell&lang=norwegian

Alternativt sender du inn tiden til thea.moll@bedriftsidretten.no.

Alle som har meldt seg på løp nr. 3 får også deltakelse på løp nr. 4.

Vi kjører uttrekkspremie som tidligere. 


Bedriftsidretten inviterer til Vinterkarusell i Ålesund og ønsker alle velkommen til å delta. Her får du muligheten til å teste deg selv på om du holder formen vedlike gjennom hele vinteren. 

Hva er vinterkarusellen 

  • Består av totalt 5 løp - fordelt på 5 måneder
  • Du velger selv om du vil delta i konkurranseklassen (med tidtaking) eller i Trimklassen (uten tidtaking) 
  • To ulike distanser du kan velge mellom:
    • 5 km 
    • 10 km 
  • Du løper, jogger eller går i det tempoet du selv vil 
  • Du beholder startnummeret ditt gjennom hele karusellen (sparer både tid og miljø) 
  • Du blir med på de løpene du selv vil - men målet må jo være å klare alle? 

Løypetrase
Løypa går langs riksveien i Fremmerholen med start og mål ved Dekkmann. Traseen er flat og fartsfylt. Det er lite trafikk langs løypa, men du må være obs på biler. Spring derfor på venstre side av vegen. Hvis du melder deg på hele karusellen vil du har mulighet til å bytte mellom 5 og 10 km som du selv ønsker. 

Tidspunkter

Totalt 5 løp - 1 løp hver måned. 
1. løp: lørdag 14. november
2. løp: Lørdag 12. desember 
3. løp: Lørdag 16. januar 
4. løp: Lørdag 13 februar 
5. løp: Lørdag: 13. mars 

Priser
Hele karusellen - Kr. 500,- (Her velger dere ikke hvilken distanse når du melder deg på. Dette gjøres senere)
Enkeltløp - Kr. 150,- 

All deltagelse skjer på eget ansvar, og arrangør fraskriver seg alt ansvar for eventuelle skader og andre ulykker. Forsikring er frivillig, og kan bestilles på Bedriftsidrettens hjemmeside. Friidrettens lisens gjelder ikke på våre løp. Vi minner også om at all aktivitet i regi av Bedriftsidretten er underlagt NIF`s dopingreglement.

Smitteverns regler Alle som deltar er forpliktet til å forholde seg til myndighetenes smittevernregler. Hold god avstand (minimum 1 meter) og vis sunn fornuft. Er du syk ønsker vi ikke at du møter!

Påmelding: Meld deg på her

Tidtaking Vi benytter EQtiming som er en elektronisk tidtaking. På baksiden av startnummeret er det festet en tidtakingschip. Denne må ikke fjernes!

Klasseinndeling Dame og herreklasse i konkurranseklassen og i trimklassen

Trimklasse De som skal delta i trimklassen bruker også startnummer, men har ingen tidtaking. Alle som skal delta i trim må ta kontakt med sekretariatet ved ankomst.

Startnummer: Startnummeret er personlig og brukes gjennom hele sesongen. Startnummeret festes god synlig på brystet. Tidtakingchip er festet bak nummeret, og må ikke fjernes. Mister du eller har glemt nummer kjøpes nytt startnummer for 50 kr.

Resultater Uoffisielle resultater blir publisert umiddelbart etter løpet. Endelig resultatliste er klar innen kl. 23.00 løpsdagen. For de som deltar i Trimklassen blir deltakelsen registrert som «godkjent». 

Premiering Etter hvert løp trekkes det ut en vinner blant alle som har deltatt enten i trim eller konkurranseklassen. Vinneren vil bli kontaktet i etterkant av løpet, samt publiseres på Facebook. 

Spørsmål kan rettes til thea.moll@bedriftsidretten.no

 

Levert av IdrettenOnline