TERRENGKARUSELLEN STEINKJER VÅREN 2021!
Terrengkarusellen vår er et aktivitetstilbud for alle over 16 år som består av 4 løp i nærområdet. Løypene er på minimum 2 km og opp til max 7 km lange. Karusellen passer for alle, og du velger selv om du vil delta i trimklassen (uten tidtaking) eller i konkurranseklassen (med tidtaking). Terrengkarusellen skal være et mosjonstilbud for befolkningen til å komme seg ut og holde seg fysisk aktive.

Terminliste våren 2021:
Tirsdag 11. mai
Tirsdag 18. mai
Tirsdag 15. juni
Tirsdag 22. juni

Starttidspunkt for løpene
Trimklassen starter mellom kl 17.30 og 18.00 (ikke fellesstart- her kan man starte når man selv ønskeri den gitte tiden)
Konkurranseklassen starter kl 18.00- Fellesstart

Registrering og Startnummer
Registrering forgår i sekretariatet vårt fra kl 17.00. Startnummeret du henter ut er personlig og brukes på alle 4 løpene. For de som stiller i konkurranseklassen skal startnummeret festes god synlig på brystet. Tidtakingchip er festet bak nummeret, og må ikke fjernes. Mister du eller har glemt nummer kjøpes nytt startnummer for 50 kr. De som deltar i Trimklassen trenger ikke å ha på startnummer men viktig at også dere registrerer dere slik at vi vet at alle har kommet i mål. 

Priser
Medlemspris (medlem i et bedriftsidrettslag):
Hele karusellen (4 løp): kr 300,-
Enkeltløp: kr 100,- 

Standardpris (ikke medlem i et bedriftsidrettslag):
Hele karusellen (4 løp): kr 350,-
Enkeltløp: kr 150,-

Påmeldingen åpner 7. april 2021!

Tidtaking 
Vi benytter EQtiming som er en elektronisk tidtaking. På baksiden av startnummeret er det festet en tidtakingschip. Denne må ikke fjernes!

Resultater
Uoffisielle resultater blir lagt ut på vår hjemmeside og sendt på mail til alle deltakere.

Smitteverns regler
Alle som deltar er forpliktet til å forholde seg til myndighetenes smittevernregler. Hold god avstand (minimum 1 meter) og vis sunn fornuft. Er du syk ønsker vi ikke at du møter!


All deltagelse skjer på eget ansvar, og arrangør fraskriver seg alt ansvar for eventuelle skader og andre ulykker. Forsikring er frivillig, og kan bestilles på Bedriftsidrettens hjemmeside. Friidrettens lisens gjelder ikke på våre løp. Vi minner også om at all aktivitet i regi av Bedriftsidretten er underlagt NIF`s dopingreglement.

For spørsmål ta kontakt med ragnhilddullum.knudsen@bedriftsidretten.no


Levert av IdrettenOnline