TERRENGKARUSELLEN STEINKJER VÅREN 2021!

Terrengkarusellen Steinkjer høsten 2020 ble en stor suksess og vi gleder oss til fortsettelsen til våren med flere og nye løp. Terrengkarusellen vår er et aktivitetstilbud for alle over 16 år som består av 3-5 løp i våre flotte løyper i vårt nærområde. Løypene er på minimum 2 km og opp til max 6,5 km lange. Karusellen passer for alle, og du velger selv om du vil delta i trimklassen (uten tidtaking) eller i konkurranseklassen (med tidtaking). Terrengkarusellen skal være en mulighet for befolkningen til å komme seg ut i naturen og mosjonere. Vi håper også at dette kan være en motivasjon for å holde formen ved like, samt at karusellen også kan være noe soislat man gjør sammen med venner eller kolleger.

Priser:
Medlemspris (medlem i et bedriftsidrettslag):
Hele karusellen (4 løp): kr 300,-
Enkeltløp: kr 100,- 

Standardpris (ikke medlem i et bedriftsidrettslag):
Hele karusellen (4 løp): kr 350,-
Enkeltløp: kr 150,-

Påmeldingen: mer info kommer!

Tidtaking Vi benytter EQtiming som er en elektronisk tidtaking. På baksiden av startnummeret er det festet en tidtakingschip. Denne må ikke fjernes!

Klasseinndeling Dame og herreklasse i konkurranseklassen eller i trimklassen

Startnummer Hentes ut løpsdagen i vårt sekretariat fra kl 17.00. Startnummeret er personlig og brukes gjennom hele sesongen. Startnummeret festes god synlig på brystet. Tidtakingchip er festet bak nummeret, og må ikke fjernes. Mister du eller har glemt nummer kjøpes nytt startnummer for 50 kr.

Resultater Uoffisielle resultater blir lagt ut på vår hjemmeside og sendt på mail til alle deltakere.

Premiering Etter hvert løp trekkes det ut en vinner blant alle som har deltatt enten i trim eller konkurranseklassen. Vinneren vil bli kontaktet i etterkant av løpet, samt publiseres på Facebook.

Smitteverns regler Alle som deltar er forpliktet til å forholde seg til myndighetenes smittevernregler. Hold god avstand (minimum 1 meter) og vis sunn fornuft. Er du syk ønsker vi ikke at du møter!


All deltagelse skjer på eget ansvar, og arrangør fraskriver seg alt ansvar for eventuelle skader og andre ulykker. Forsikring er frivillig, og kan bestilles på Bedriftsidrettens hjemmeside. Friidrettens lisens gjelder ikke på våre løp. Vi minner også om at all aktivitet i regi av Bedriftsidretten er underlagt NIF`s dopingreglement.

For spørsmål ta kontakt med ragnhilddullum.knudsen@bedriftsidretten.no


Levert av IdrettenOnline