TERRENGKARUSELLEN STEINKJER HØSTEN 2021!

Terrengkarusellen vår er et aktivitetstilbud for alle over 15 år som består av 4 løp i nærområdet. Løypene er på minimum 2 km og opp til 7 km lange. Karusellen passer for alle, og du velger selv om du vil delta i trimklassen (uten tidtaking) eller i konkurranseklassen (med tidtaking). Terrengkarusellen skal være et mosjonstilbud for befolkningen til å komme seg ut og holde seg fysisk aktive.

Terminliste: (se kart og beskrivelse av løpene nedenfor)
07. sept: Holmen-Elveløypa ca. 4,2 km
14. sept:  Gjevran & Lund ca. 5,7 km
21. sept: Gammel 5`ern ca. 4,5 km 
28. sept: Sognleia rundt (Tranaleia opp) ca. 6,5 km

Start fra kl 17.30 for Trimklassen uten tidtaking
Fellesstart kl 18.00 for Tidtakingsklassen

Deltakeravgift:
Medlemspris: kr 400,- (medlem i et bedriftsidrettslag)
Standardpris: kr 500,- (ikke medlem i et bedriftsidrettslag)
Enkeltløp: kr 150,- 
NB! Hvis du har vært med på ett av løpene tidligere ligger du allerede inn som deltaker. Da betaler dere via Vips kr 150 til nr: 618528

For påmelding klikk her

Premiering
Uttrekkspremier blir trukket ut etter karusellen er ferdig. Her er noe av det dere kan vinne.
- 3 stk startnummer til valgfri distanse i Steinkjermila 2022
- 2 stk startnummer til Terrengkarusellen Steinkjer 2022
- 3 stk deltakerkoder til Ti på Topp Steinkjer 2022
- gavekort hos XXL
- gavekort hos Malmo Sport

Registrering og Startnummer
Registrering forgår i sekretariatet vårt fra kl 17.30. Startnummeret du henter ut er personlig og brukes på alle 4 løpene. For de som stiller i klassen med tidtaking skal startnummeret festes godt synlig på brystet. Tidtaking chip er festet bak nummeret, og må ikke fjernes. Mister du eller har glemt nummer kjøpes nytt startnummer for 50 kr.

Høstens terminliste:
Tirsdag 7. september: Holmen-Elveløypa ca. 4,1 km - Resultatliste: https://live.eqtiming.com/58202

Start på Holmen, følg stien langs elva retning Håkkådalsbrua. Følg sien under brua og vider opp på nag og sykkelvei over brua og oppover til venstre mot Guldbergaunet. Fortsett inn på stien som tar deg inn i Elveløypa. Husk å løp 2 runder i selve Elveløypa før du tar til venstre etter Gule biler. Følg samme vei tilbake over Håkkådalsbrua og videre under brua og langs elva. Når du kommer til holmen tar du til høyre i krysset og følger stien bortover og under Steinkjerbrua, deretter til venstre over trebrua, inn på holmen og målgang under Steinkjerbrua.

Tirsdag 14. september: Gjevran & Lund ca. 5,7 km - Resultatliste: https://live.eqtiming.com/58229

Parkering er ved Egge Museum. Start er på stien ved den flotte gapahuken i Eggeskogen. Deretter går turen videre innover på stien mot Østbyfossen. Følg stien helt til parkeringsplassen og videre til venstre over Østbybrua som går over E6. Etter brua går vegen over fra asfalt til grusvei. Følg Østbyvegen i ca. 2,2 km til dere kommer fram til Sør-Beitstadvegen. Her tar dere til venstre på gang og sykkelvei. Etter en liten stund krysser dere over vegen og følger gang og sykkelvei  på høyre side av vegen. Når dere kommer til inn kjørselen til parkeringen ved Bommen inn til Eggeskogen krysser dere igjen Sør-Beitstadvegen og fortsetter på stien i Eggeskogen som går parallelt med vegen. Denne stien tar dere tilbake til mål som er på samme plass som start, ved gapahuken ved den lille dammen.

Tirsdag 21. september: Gammel 5`ern ca.4,5 km - Resultatliste: https://live.eqtiming.com/58325

Parkering på den øverste parkeringsplassen ved brua på Steinkjer Skistadion. Start og mål er på flaten før brua på Steinkjer skistadion. Løpet starter med ca. 200 meter løping på asfalt (muligheter å løpe på siden av asfalten) før du tar inn til høyre og kommer deg inn i lysløypa. Etter ca. 1,03 km kommer du til et kryss som deler seg i tre. Her løper du på stien som går rett fram. Etter ca. 1,58 km kommer du til "Luringen", her er det en bratt nedoverbakke før det flater ut. Etter hvert kommer du igjen inn i lysløypa. Etter ca. 2,14 km kommer du til et kryss hvor du skal holde til høyre. Fortsett videre og hold deretter til venstre i krysset etter ca. 2,78 km. Etter ca. 3,7 km kommer du inn på asfalt igjen, men etter noen meter tar du inn på stien til venstre som fører deg inn i skogen. Etter ca. 4 km holder du til høyre og løper over asfalten. Nå har du kommet deg på toppen av skistadion. Løp videre nedover bakken, kryss over asfaltvegen på stadion. Følg merking hvor du skal løpe når du kommer ned på stadion da vi kutter ned på svingene på stadion. Løypa er kupert og har noen våte/gjørmete partier. Anbefaler gode og vanntette sko.

Tirsdag 28. september: Sognleia rundt (Opp Tranaleia) ca. 6,5 km

Start og målgang ved Skotvoldgruva. Turen tar deg opp Trollstien/ Tranaleie helt til du kommer til et kryss hvor du skal følge stien til høyre og videre rundt Oftenåsen. Følg den flotte stien hele veien og følg merking. I Kittilmyrkrysset tar du oppover til venstre og følger stien mot Skotvoldgruva.De første 2 km er bare oppover så her er det lurt å ikke brenne kruttet fra start. Etter den bratte stigningen i starten blir det lettere. Men fortsatt en kupert men veldig flott løype. 

Tidtaking og resultater
Vi benytter Eq timing som er en elektronisk tidtaking. På baksiden av startnummeret er det festet en tidtakingschip. Denne må ikke fjernes!
Uoffisielle resultater blir lagt ut på vår hjemmeside , Facebookside  og sendt på mail til alle deltakere.

Smittevern og regelverk
Alle som deltar er forpliktet til å forholde seg til myndighetenes smittevernregler. Hold god avstand (minimum 1 meter) og vis sunn fornuft. Er du syk ønsker vi ikke at du møter! All deltagelse skjer på eget ansvar, og arrangør fraskriver seg alt ansvar for eventuelle skader og andre ulykker. Forsikring er frivillig, og kan bestilles på Bedriftsidrettens hjemmeside. Friidrettens lisens gjelder ikke på våre løp. Vi minner også om at all aktivitet i regi av Bedriftsidretten er underlagt NIF`s dopingreglement.

For spørsmål ta kontakt med ragnhilddullum.knudsen@bedriftsidretten.no


Levert av IdrettenOnline