TERRENGKARUSELLEN STEINKJER 2022
Terrengkarusellen  er et aktivitetstilbud for alle over 15 år som består av 6 løp i nærområdet. Løypene er på minimum 2 km og opp til 6 km lange. Karusellen passer for alle, og du velger selv om du vil delta med eller uten tidtaking. Terrengkarusellen er et  mosjonstilbud som skal bidra til at folk holder seg fysisk aktive.

Terminlisten 2022:
10.05.22: ca. 4,1 km - Holmen-Elveløypa  (2 runder i Elveløypa)
24.05.22: ca. 4,7 km - Eggeskogen (2 runder) 

07.06.22: ca. 4,5 km - Gammel 5 `ern
21.06.22: ca. 5,7 km - Gjevran & Lund

23.08.22: ca. 2,8 km - Lø/Figga
13.09.22: mer info kommer!

Starttider
Fellesstart for tidtakingsklassen kl 17.30
Fellesstart for trimklassen (uten tid) kl 17.35

Deltakeravgift:
Medlemspris: kr 600,- (medlem i et bedriftsidrettslag)
Standardpris: kr 700,- (ikke medlem i et bedriftsidrettslag)
Enkeltløp: kr 150,- 
Har du betalt for enkeltløp den første gangen trenger du ikke å melde deg på igjen da du automatisk ligger inne som deltaker. Du trenger da bare å betale med Vipps kr 150 til 618528 neste løp du ønsker å delta på!

Registrering og Startnummer
Registrering forgår i sekretariatet vårt fra kl 17.00. Startnummeret du henter ut er personlig og brukes på alle 4 løpene. For de som stiller i klassen med tidtaking skal startnummeret festes godt synlig på brystet. Tidtaking chip er festet bak nummeret, og må ikke fjernes. Mister du eller har glemt nummer kjøpes nytt startnummer for 50 kr.

Premiering
Uttrekkspremier blir trukket ut etter karusellen er ferdig.

Tidtaking og resultater
Vi benytter Eq timing som er en elektronisk tidtaking. På baksiden av startnummeret er det festet en tidtakingschip. Denne må ikke fjernes!
Uoffisielle resultater blir lagt ut på vår hjemmeside , Facebookside  og sendt på mail til alle deltakere.

Smittevern og regelverk
Alle som deltar er forpliktet til å forholde seg til myndighetenes smittevernregler. Hold god avstand (minimum 1 meter) og vis sunn fornuft. Er du syk ønsker vi ikke at du møter! All deltagelse skjer på eget ansvar, og arrangør fraskriver seg alt ansvar for eventuelle skader og andre ulykker. Forsikring er frivillig, og kan bestilles på Bedriftsidrettens hjemmeside. Friidrettens lisens gjelder ikke på våre løp. Vi minner også om at all aktivitet i regi av Bedriftsidretten er underlagt NIF`s dopingreglement.


For spørsmål ta kontakt med ragnhilddullum.knudsen@bedriftsidretten.no


Levert av IdrettenOnline