Biljard

 Velkommen til Bedriftsbiljard i Norges hovedstad for biljard! 

Høres pulsbelte og tidtakning, kulde og snø, svette og skittentøysvask motiverendes ut? Da har du klikket på feil aktivitet!

Hos Trondheim Biljardsenter i Nardoveien 12 er det mulig å delta i Bedriftsserie i biljard, singelspill. Her spilles det kamper i Norges flotteste(?) Salong med 8 bord i tipp topp stand. Høres lavterskel,  kaffe, hyggelig miljø og en morsom aktivitet med litt krav på fokus ut som noe for deg? Da er dette et tilbud vi absolutt vil anbefale å teste ut!

Sammen med Bijard 1 Trondheim ønsker vi alle, både godt øvede og ferske nybegynnere, velkommen til Salongen. Gjennomgang av reglene og et kort kurs blir holdt før seriestart. Det spilles med forenklede regler slik at helt ferske spillere vil klare å delta uten problem. Handikap systemet gjør at alle vil kunne ha mulighet til å vinne.  Utstyr kan lånes og biljardbordene holder høy standard slik at alt er tilrettelagt for mange trivelige kvelder med andre biljardinteresserte.

2 kamper (runder) spilles på onsdager, men kamper kan forskyves noe fram i tid og spilles senere når det passer begge spillere.

Onsdager vil fort kunne bli ukas høydepunkt!


Nytt seriespill settes opp på nyåret 2020

For mer informasjon kontakt Marius på epost: marius.koldgrov@bedriftsidretten.no


Spillere kan selv avtale tidspunkt for kamper (dette må avtales med BA, bedriftsansvarlig, på forhånd) Primært blir det satt opp kamper kl. 18.00 på onsdager, unntatt i høytider. 


Link til serien

Adresse: Biljard1, Nardoveien 12

Ansvarlig for bedriftsbiljard på Trondheim Biljardsenter:
Ole Belsaas
Mob: 95904888
Epost: ole.bellsaas@gmail.com

For opprettelse av lag:
Marius Koldgrov
Epost:
marius.koldgrov@bedriftsidretten.no


Arrangement

Når Navn
07 aug -
kl 17:00
18 des
kl 22:00
Bedriftsbiljardserien Høst 2019
Midt Norge Sør Bedriftsidrettskrets
  Les mer  
Levert av IdrettenOnline