Biljard

 Velkommen til Bedriftsbiljard i Norges hovedstad for biljard! 

Høsten 2019 fortsetter vi med vårt nye aktivitetstilbud; seriespill i Bedriftsbiljard. Synes du et lunt og varmt lokale, kaffe, god stemning, lavterskel, flotte biljardbord, og hyggelig miljø høres bedre ut enn pulsbelter, fysiske dueller, tidtaking, vind/regn og svett skittentøysvask? 

Da har du muligens klikket på helt riktig aktivitet! Sammen med Bijard 1 Trondheim ønsker vi alle, både godt øvede og ferske nybegynnere, velkommen til seriespill i Salongen Trondheim Biljardsenter (Norges flotteste?). Her får dere lånt utstyr og spille på biljardbord av høy standard. Alt er tilrettelagt for trivelige kvelder med andre biljardinteresserte. Det blir holdt kurs og grundig gjennomgang av reglene, slik at helt ferske spillere vil kunne delta uten problem. Det vil alltids være noe som vil være behjelpelig med gode råd eller tips og det spilles med forenklede regler. Med handicap-spill som justeres dynamisk har alle en mulighet til å vinne. 

Alle spiller 2 kamper (runder) hver onsdag. Om en ikke får spilt en uke, kan kamper forskyves noe fram i tid og spilles senere når det passer begge spillere.

Hvorfor sitte hjemme og glo på gamle opptak på TV-skjermen? Delta som singel eller meld på lag, så blir onsdager fort ukas høydepunkt!


NB! Infomøte onsdag 21. August kl 18.00 ALLE bes møte til informasjon om høstens liga, kaffe og noe å bite i. Varighet ca en time Velkommen! 


Oppstart onsdag 28. August kl 18.00


For påmeldinger og mer info om seriespillet - klikk på arrangementet under eller denne linken:

https://cuescore.com/tournament/BEDRIFTSBILJARD+SERIESPILL%2C+TRONDHEIM+OG+OMEGN+HØSTEN+2019/5403378 


Lag kan selv avtale tidspunkt for kamper (dette må avtales med BA, bedriftsansvarlig, på forhånd) Primært blir det satt opp kamper kl. 18.00 på onsdager, unntatt i høytider. 


Link til serien

Ansvarlig for bedriftsbiljard på Trondheim Biljardsenter:
Roy H. Skogvold:
Tlf.: 48398663
(Send gjerne en sms før du ringer)
Epost: royskogvold@hotmail.com


For opprettelse av lag:
Marius Koldgrov
Epost: 
marius@bedriftsidretten.no

Adresse: Biljard1, Nardoveien 12 


Arrangement

Når Navn
07 aug -
kl 17:00
18 des
kl 22:00
Bedriftsbiljardserien Høst 2019
Midt Norge Sør Bedriftsidrettskrets
  Les mer  
Levert av IdrettenOnline