Volleyball

Vi er veldig glade for å  kunne invitere nye og gamle lag til kommende MIX- serie i volleyball. Opplev gleden og fellesskap i lag med gode kollegaer og venner ved å delta med lag i volleyballserien. Kampene spilles fortrinnsvis i Ranheimshallen og Nye Trondheim Spektrum; 6stk på banen, maks 3 herrer på banen og begge kjønn må være representert på banen til enhver tid. Dette er lavterskelaktivitet der lagene fordeles inn i flere divisjoner basert på tidligere resultater og erfaringsnivå. Dermed kan vi tilby et variert volleyballtilbud for både nybegynnere og viderekomne. Nye lag begynner hovedsakelig i nederste divisjon, søkes det om å få starte i høyere divisjon vil kretsen vurdere mulighetene. Det spilles dobbel-serie der lagene møtes to ganger i løpet av høsten-våren.

Hvem kan delta:

Alle ansatte (inkludert aktive) kan spille for bedriftsidrettslaget. Nedre aldersgrense er fylte 15 år.

Deltakere må ikke være ansatt i firmaet for å kunne spille for et bedriftslag. Aktive spillere fylte 30 år kan delta på laget.

Lag uten tilknytning til et Bedriftsidrettslag kan delta som en aktivitetsgruppe ved å søke en tilknytningsavtale (Kontakt kretsen).


Påmelding:

All påmelding gjøres via TurneringsAdmin. Brukernavn og passord er det samme som på MinIdrett. For å kunne melde på lag Bedriftsidrettslaget ha en tilknytning til kretsen og vedkommende må være registrert som lagleder. Nye lag må kontakte volleyballansvarlig i kretsen.

Pris:

Lag tilknyttet bedriftsidrettslag:  6100,-
Lag med tilknytningskontrakt:     7850,-

Lagene blir etterfakturert to ganger for dommerhonorar på 175,- pr.kamp. Én gang før nytt år og én gang ved serieslutt. Kretsen stiller med kompetente dommere til hver kamp og med fine fasiliteter får lagene gode rammer til kampene! Påmeldte lag må selv sørge for at spillere på lagene er forsikret. Forsikring kan tegnes hos vår samarbeidspartner. Klikk her

Spørsmål vedrørende bedriftsvolleyballserien kan rettes til Marius Koldgrov på
epost: marius.koldgrov@bedriftsidretten.no  
mobil: 911 73 251

Volleyball Molde
Marius Koldgrov
mobil: 91173251
marius@bedriftsidretten.no
Volleyball Trondheim
Marius Koldgrov
mobil: 91173251
marius@bedriftsidretten.no
Volleyball Steinkjer
Tore Strugstad
mobil: 93692603
tore.f.strugstad@ntebb.no
Volleyball Verdal
Ronni Bentzen
mobil: 46401096
Ronni.Digre.Berntzen@kvaerner.com
Volleyball Stjørdal
Trond Solvoll
mobil: 95050636
solvollt@online.no 


Arrangement

Når Navn
Vi har ingen aktuelle aktiviteter for øyeblikket, men ta kontakt så ser vi om det dukker opp noe snart.
Levert av IdrettenOnline