Håndball

Det er svært enkelt å være med å delta i bedriftshåndballserien. Kampene spilles i Trondheim Spektrum og kretsen stiller med dommere til alle kampene. Dermed er det bare for lagene å møte til kamper og få en kveld med masse fysisk mosjon og mye morro i lag med venner og kollegar. Dette er lavterskelserie dere bedriftsidretten tilbyr mulighetene for å kunne delta i i ulike divisjoner dame- og herreklassen. Det spilles dobbel-serie der lagene møtes to ganger i løpet av høsten-våren.

Hvem kan delta:

Alle ansatte (inkludert aktive) kan spille for bedriftsidrettslaget. Nedre aldersgrense er fylte 15 år.

Deltakere må ikke være ansatt i firmaet for å kunne spille for et bedriftslag, men minst én spiller må være ansatt. Aktive spillere fylte 30 år kan delta.

Lag uten tilknytning til et Bedriftsidrettslag kan delta som en aktivitetsgruppe ved å søke en tilknytningsavtale (Kontakt kretsen).


All påmelding gjøres via TurneringsAdmin. Brukernavn og passord er det samme som på MinIdrett. For å kunne melde på lag må Bedriftsidrettslaget ha en tilknytning til kretsen og vedkommende må være registrert som lagleder. Nye lag må kontakte håndballansvarlig i kretsen.

Pris:

Lag tilknyttet bedriftsidrettslag: 6500,-
Lag med tilknytningskontrakt:    8250,-

Lagene blir etterfakturert to ganger for dommerhonorar på 225,- pr.kamp. Én gang før nytt år og én gang ved serieslutt. Kretsen stiller med kompetente dommere til hver kamp og med fine fasiliteter får lagene gode rammer til kampene! Påmeldte lag må selv sørge for at spillere på lagene er forsikret. Forsikring kan tegnes hos vår samarbeidspartner. Klikk her

Spørsmål vedrørende bedriftshåndballserien kan rettes til Marius Koldgrov på
epost: marius.koldgrov@bedriftsidretten.no  
mobil: 911 73 251


Håndball Trondheim
Marius Koldgrov
Mobil: 911 73 251
marius@bedriftsidretten.no

Arrangement

Når Navn
Vi har ingen aktuelle aktiviteter for øyeblikket, men ta kontakt så ser vi om det dukker opp noe snart.
Levert av IdrettenOnline