Håndball

Det er svært enkelt å være med å delta i bedriftshåndballserien. Kampene spilles i Trondheim Spektrum og kretsen stiller med dommere til alle kampene. Dermed er det bare for lagene å møte til kamper og få en kveld med masse fysisk mosjon og mye morro i lag med venner og kollegar. Dette er lavterskelserie dere bedriftsidretten tilbyr mulighetene for å kunne delta i i ulike divisjoner dame- og herreklassen. Det spilles dobbel-serie der lagene møtes to ganger i løpet av høsten-våren.

Hvem kan delta:

Alle ansatte (inkludert aktive) kan spille for bedriftsidrettslaget. Nedre aldersgrense er fylte 15 år.

Deltakere må ikke være ansatt i firmaet for å kunne spille for et bedriftslag, men minst én spiller må være ansatt. Aktive spillere fylte 30 år kan delta.

Lag uten tilknytning til et Bedriftsidrettslag kan delta som en aktivitetsgruppe ved å søke en tilknytningsavtale (Kontakt kretsen).


All påmelding gjøres via TurneringsAdmin. Brukernavn og passord er det samme som på MinIdrett. For å kunne melde på lag må Bedriftsidrettslaget ha en tilknytning til kretsen og vedkommende må være registrert som lagleder. Nye lag må kontakte håndballansvarlig i kretsen.

Pris:

Lag tilknyttet bedriftsidrettslag: 
Før 31.august:     6500,-
Etter 31.august:    7500,-
Lag med tilknytningskontrakt:
Før 31.august:     8250,-Etter 31.august:    9250,-

Hjemmelag betaler dommerhonorar på 450,- pr.kamp. Lagene vil bli etterfakturert honorarbeløpet to ganger, en gang til nytt år og ved serieslutt. Kretsen stiller med kompetente dommere til hver kamp og med fine fasiliteter får lagene gode rammer til kampene! Lagene må selv sørge for at spillere på lagene er forsikret. Forsikring kan tegnes hos vår samarbeidspartner. Klikk her

Spørsmål vedrørende bedriftshåndballserien kan rettes til Marius Koldgrov på
epost: marius.koldgrov@bedriftsidretten.no  
mobil: 911 73 251


Håndball Trondheim
Marius Koldgrov
Mobil: 911 73 251
marius@bedriftsidretten.no

Arrangement

Når Navn
25 sep -
kl 19:00
30 apr
kl 23:00
Bedriftshåndballserien i Trondheim
Midt-Norge Bedriftsidrettskrets
  Les mer  
Levert av IdrettenOnline