Sykkel

Sykkelkarusellen har et variert og godt aktivitetstilbud i perioden medio april til medio september, tilsammen ca 16 ritt av ulik type. Rittstart er kl 18:30, påmelding starter på stedet fra 17:30, eller du kan forhåndspåmelde deg hvis du har forhåndsbetalt. Pris per ritt er i 2018 70 kr.
 

Sykkelkarusellen driftes av sykkelutvalget i Midt-Norge sør Bedriftsidrettskrets. Ta kontakt direkte med utvalget.


 Sykkelutvalgets leder, Geir Møllegaard, nås på epost: sykkel@prosjekt.org / tlf: 924 32 007  
 
 Øvrige medlemmer:
 Bjørn Ove Grøtan
 Ingar Saltvik
 Rasmus Strand
 Tor Urdalen

Forhåndsbetaling

Ønsker du å forhåndsbetale sykkelkarusellen?

Ved forhåndsbetaling av årets karusell slipper du å ha med penger til hvert ritt og det gjør det mulig å forhåndspåmelde deg i perioden søndag kl 12:00 til tirsdag kl 12:00 før hvert ritt. Du kan forhåndsbetale helt fram til 1. juli, For at betalingen skal være gyldig for et ritt på tirsdag må du ha forhåndsbetalt seinest innen fredag uka før. Årsaken er at registreringen skal hentes fra banken, og brukerprofilen din på resultat/påmeldingssidene skal oppdateres.
 
 Nytt av året er at det er åpnet for betaling med Vipps, både for forhåndsbetaling og betaling for enkeltritt. Vi oppfordrer flest mulig til å benytte dette, da det gjør det enklere for utvalget å holde oversikten over forhåndsbetalinger. I Vipps-appen, velg "Betal" og søk opp "Bedriftssykling (#135046)". Velg "Karusell", og skriv inn navnet ditt under kundeinformasjon.
 
 De som av ulike årsaker ikke ønsker å benytte Vipps, kan be om instruksjoner for bankoverføring ved å kontakte utvalget på sykkel@prosjekt.org.

Brukeroppretting
 -----------------------------
 
 De som har forhåndsbetalt sesongen får anledning til å forhåndspåmelde seg via resultatservicen. For å få til dette opprettes det en bruker per person som benyttes til personlig forhåndspåmelding til rittene. De som har bruker fra i fjor kan fortsette å bruke denne. For gjennomføring av selve forhåndspåmeldingen før rittene må vi lage brukernavn til alle som ikke har fra i fjor. Er du ny i år, eller ikke forhåndsbetalt i fjor, send brukernavn og den epost-adressen du vil at vi skal bruke (hvis det er en annen enn du sender fra) til sykkel@prosjekt.org. Når bruker er opprettet kan en sette passord selv ved å bestille "resettings-lenke" fra resultatservicen. Utenom forhåndspåmelding har ikke brukernavn på resultatservicen noen funksjon.


 Forhåndspåmelding
 -----------------------------
 
 For de som har forhåndsbetalt karusellen 2018 er det åpnet forhåndspåmelding på resultatservicen fra kl 12 søndag før rittet. Denne er åpen til klokken 12 på rittdagen. Det er fritt valg av startnummer, og dersom en trenger å melde seg av igjen kan dette gjøres på samme side. Hvis du ikke har tenkt å bruke startnummeret oppfordrer vi deg om å melde deg av rittet igjen før kl 12 på rittdagen. De som forhåndspåmelder seg og ikke bruker startnummeret de har reservert to ganger eller mer i løpet av sesongen vil få stengt tilgangen til forhåndspåmelding i en periode på fem ritt. Utvalget holder muligheten åpen til å justere på ordningen i løpet av sesongen dersom det blir nødvendig.

Terminliste og resultater

.. for bedriftssykling i Trondheim finner du her:

www.bedriftssykkel.no
 Adelskalender  (oppdateres fortløpende)
 Alternativ totalstatistikk (oppdateres ved endt sesong)

https://www.ntnu.no/ntnu-bil/grupper/sykkel/karusell/


Reglement

For 2018 gjelder foreløpig reglementet fra 2012:

Reglement for karusellen 2012


 I puljeritt er inndelingen:

Pulje  Start   Startnr    Fart
 1    18:30       1-15        Svært rask pulje, inkl. aktive.
 2    18:35       16-30      Svært rask pulje, inkl. aktive.
 3    18:40       31-45      Rask pulje 1
 4    18:45       46-60      Rask pulje 2
 5    18:50       61-75      Rolig pulje (60+, nye)
 6    18:55       76-90      "Normal" pulje
 7    19:00       91-105    "Normal" pulje
 8    19:05      106-120    "Normal" pulje
 9    19:10      121-135    "Normal" pulje,

Mailingliste

Ønsker du å være oppdatert på det som skjer framover?
 
 Følg med på våre meldinger!

Se her for nye meldinger, melde deg på og av maillisten.
 
 
Vi anbefaler også å følge med på vår Facebookside for oppdateringer.http://sykkel.prosjekt.org/

Arrangement

Når Navn
Levert av IdrettenOnline