Golf


Velkommen til en ny fantastisk sesong med bedriftsgolf 2023!

Golfserien gjennomføres på Byneset Syd Golfbane, og har økning antall lag! Det er påmeldt 17 lag som er fordelt på 2 divisjoner. Vi spiller enkel serie uten sluttspill. Rundene spillers som fourball sammenlag, bortsett fra rundene 12.06 og 28.08 som spilles som Texas scramble.  


Serie:

Lagene blir delt inn i divisjoner, ut fra fjorårets resultater. Nye lag plasseres i laveste divisjon. Serien avvikles fra mai til september. De fleste rundene spilles etter formatet Fourball Stableford sammenlagt. To av rundene spilles etter formatet Texas Scramble.


Turneringsreglementet og spesifisering av reglementet for Texas Scramble finner dere hjemmesiden.


Hvem kan delta?    - Alle over 15 år som tilfredsstiller Norges Golfforbunds krav for spill på golfbaner. Laget kan ha inntil 6 spillere. 

Bedriftsidrettslag:    - Medlemmer av bedriftsidrettslag 

Tilknytningslag:      - Enkeltpersoner kan danne lag dersom de ikke har mulighet til å være medlem i et bedriftsidrettslag mot en tilknytningsavgift.


Oversikt over lagets spillere med oppdatert hcp må sendes inn på mail. Dette må gjøres før første kamp spilles. 

Greenfee for spillere som ikke er medlem av Byneset Golfklubb er på kr. 240,-. Denne må betales direkte i proshop ved ankomst. Noen av dere har gitt beskjed om at dere ønsker felles faktura på samlet greenfee for hele sesongen. Jeg videreformidler dette til golfsenteret. Samlefaktura for greenfee blir sendt dere i etterkant av sesongen direkte fra Byneset Golfsenter. Er det flere som ønsker en slik ordning så må jeg få beskjed snarest. Dere må også huske på å melde dere i proshop foran hver kamp, slik at de får registrert dere der.  

Alle lag er forpliktet til å følge idrettens regelverk, herunder Norges Idrettsforbunds (NIF) og Norges Bedriftsidrettsforbunds (NBIF) lover, inkludert NIFs dopingbestemmelser. 


Påmelding:

Dere som ikke har brukt TA tidligere, må først registrere en privat bruker i MinIdrett for å få tilgang her.Link til Min Idrett : https://minidrett.nif.no/ 

Logg inn på TA-Turneringsadministrasjon med samme brukernavn og passord du opprettet i MinIdrettNye lag må ta kontakt for å få opprettet et nytt lag. 

KAMPOPPSETTKampoppsettet er publisert på nett . Du finner det i TA (TurneringsAdmin, i appen Minbedriftsidrett og på vår hjemmeside.  

Vil anbefaler spillere/lagledere som har smarttelefoner å laste ned Bedriftsidrettens app: «Minbedriftsidrett». Her kan man følge eget lag, registrere resultater, se terminliste, resultater og tabeller.

Vi gjør oppmerksom på at oppsatte kamptider er veiledende og kan endres av lagene dersom de ikke passer. Dersom annet tidspunkt ikke blir avtalt er det det fastsatte kamptidspunktet om gjelder. Hjemmelaget har ansvar for å reservere kamptiden i golfbox. Starttidene er ikke reservert for oss i golfbox. Vær derfor rask med å reservere starttid, slik at dere unngår at spilletiden reserveres av andre Så langt det er mulig, ber vi om at dere registrerer runden scoren digitalt. Det finnes flere gode alternativ til manuelt scorekort. Mobilappene til Golfbox, BirdieEyes og Golfshot er enkle bruke.  

Det er hjemmelaget som har ansvar for å registrere resultatet etter kampen. Dette gjøres i TA(TurneringsAdmin), eller fra mobilappen MinBedriftsidrett. 


Ved spørsmål, ta kontakt med Aurora Helgmo på epost: aurora.helgemo@bedriftsidretten.no eller mob: 95361556

 


Her finner du resultatservice for alle pågående golfaktiviteter i Bedriftsidretten. Dette gjelder både seriespill og turneringer. Klikk på ønsket aktivitet, og du du vil finne resultatene du er på jakt etter.

Seriespill/TurneringDivisjon


Golfserien Trondheim - 20231. Divisjon
2. DivisjonKontaktinformasjon Golf
Golf TrondheimLillian Skrødal NervikMobil: 932 62 228Lillian.Skrodal@bedriftsidretten.no


Arrangement

Når Navn
20 nov -
kl 12:30
31 mar
kl 19:00
Golfsimulatorserien Trondheim 2023/2024
Midt-Norge Bedriftsidrettskrets

Påmeldingsfrist: 31. Okt 2023
  Les mer