Innendørs 5'er fotball Stjørdal


Vi har gleden å kunne tilby våre lag en muligheten til å spille innendørs fotballserie på Indergården på Skatval. Kampene spilles på en flott kunstgressmatte med skum-padd under dekket. Det gjør banen komfortabel og reduserer blant annet risikoen for belastningsskade. Med spillglede, relasjonsbygging og en unik mulighet til å holde fotballformen ved like, vil dette fort kunne bli høydepunktene på en ellers så kald og mørk vinterkveld.  

NÅR: Vi starter opp tirsdag 26. oktober ! Hovedsakelig spiller vi tirsdagskvelder men det kan forekomme kamper på andre dager av og til pga tilgang til bane. Seriespillet gjennomføres i perioden okt-april og det spilles dobbel serie.


REGELVERK: Det spilles med 5 spillere på banen (inkl keeper).  Kampene varer i 1 x 18 minutter. Vi prøver å få til minimum to kamper pr. kveld. Det spilles med innspark og ellers vil Bedriftsidrettens og fotballforbundets regelverk være gjeldende. Bedriftsfotball skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Bedriftsidretten er også underlagt NIF`s dopingreglement.


Klasse: Åpen klasse, lagene kan stille med både herre- og damespillere.


DELTAKERAVGIFT:

Medlemslag (bedriftsidrettslag):4000,-
Tilknytningslag (ikke medlem):5450,-

Ved påmelding velg FAKTURA for å unngå kortgebyr!

Ved påmelding er den som melder på laget kontaktperson og økonomisk ansvarlig. Deltageravgiften inkluderer halleie, dommerutgifter, premier og serieadministrasjon - og vi prøver å holde prisene så lave som mulig. Laget er ansvarlig for å ha forsikring selv. Gebyr for å trekke laget fra laget er påmeldt og i løpet av sesongen er på 1000 kr. Ikke møte til kamp gir gebyr på 500 kr om man ikke sier ifra innen to døgn før kampen avvikles. Det skal da sies ifra til motstanderlaget og utvalgsleder Anders Bechmann (kontaktinfo på lagledere og utvalgsleder og dommer blir sendt på mail til alle lagene før serien starter).

Lag som trekker seg etter at kampoppsettet er sendt ut, vil ikke få refundert serieavgiften. 


Forsikringforsikring er ikke inkludert i serieavgiften. Det er lagenes ansvar å sørge for at spillerne er forsikret. Vi anbefaler bedriftsidrettens egen lagsforsikring. Les mer om forsikringsordningen.

SPILLEPLAN OG TABELL: Terminliste vil bli sendt på e-post til lagleder før sesongstart. Tabellen holdes løpende oppdatert under fanen ¨resultater¨ .

PÅMELDINGSFRIST - 23. oktober 2021!

For spørsmål kontakt Marius Koldgrov
Epost:marius.koldgrov@bedriftsidretten.no

Mob:91173251
 

Stjørdal1.divisjon
5'er fotball Stjørdal
Marius Koldgrov
mobil: 91173251
marius@bedriftsidretten.no
Når Navn
Ingen aktuelle aktiviteter for øyeblikket

                                                      Se alle arrangement