Buldreserie høst 23, Ålesund

Buldreserie høst 23, Ålesund


Arrangør: Midt-Norge Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 15.11.2023 23:00

Tid


Sted

Vis kart

Bedriftsidrettens Buldreserie høst 23, Ålesund
Bli med på buldreserie for bedrifter! Dette er for alle, også de som ikke har prøvd buldring før. Man samler poeng til bedriften uansett om man klatrer de enkleste eller de vanskligste rutene, og det er lagt opp til flere enkle ruter
Tid og sted:
Buldrehallen Ålesund, Lerstadveien 506B, 6018 Ålesund


Klatreperioden varer i en uke fra og med torsdag 9/11 til og med onsdag 15/11-23


Hva og hvordan:


Man kan klatre når som helst og hvor mange ganger man vil i løpet av den uken serien varer, men du kan bruke kun ett scorecard. (Scorecardet får du i resepsjonenhos Ålesund Buldresenter.) En får 1 poeng for hvert unike bulder man topper av de utvalgte rutene som er med i konkurransen. Ved lik poengsum teller antall forsøk. Ålesund Buldresenter skrur opp ca 35 ulike bulder med ulik vanskelighetsgrad. 


Beste bedrift kåres ut fra totalsummen til laget så her lønner det seg å mobilisere så mange som mulig. Vi deler opp konkurransen i liten, mellomstor og stor bedrift i påmeldingen. 


Vi kårer beste bedrift, i tillegg blir det fine utrekkspremier.  


Man kan også melde på personer etter at denne påmeldingen er fylt ut. Etteranmeld personer på epost tilmonica.isaksen@bedriftsidretten.no
Påmeldingsavgift:


• For bedrifter som er medlem av Bedriftsidretten - kr 115,- per person. (Inngang til Buldrehallen Ålesund kommer i tillegg, ta kontakt med dem for priser og eventuelle bedriftsavtaler.)


•For bedrifter som ikke er medlem av Bedriftsidretten - kr 165,- per person. (Inngang til Buldrehallen Ålesund kommer i tillegg, ta kontakt med dem for priser og eventuelle bedriftsavtaler.)


Les mer om medlemsskap i Bedriftsidretten HER
Forsikring:


Forsikring er ikke inkludert. Det er bedriftens ansvar å sørge for at de ansatte er forsikret. Vi anbefaler bedriftsidrettens egen forsikring. Les mer om forsikringsordningen her.
NIF`s Regelverk


Vi er underlagt NIF`s regelverk om fairplay og doping.


Bedriftsidrett skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet.
Påmeldingsfrist:


Man kan melde seg på helt frem til siste dag av klatreperioden. 


Man kan også melde på personer etter at påmeldingen er sendt inn. Etteranmeld personer på epost til monica.isaksen@bedriftsidretten.no
Påmelding:


Trykk på PÅMELDINGS-knappen oppe til høyre
Kontaktperson:


Monica Isaksen


Tlf - 47 62 15 38


Epost - monica.isaksen@bedriftsidretten.no


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.