Kanonballserie Bedrift

Tid


Sted


Er dere på utkikk etter en sosial aktivitet der terskelen er lav og det sosiale er viktig? Da kan vi anbefale å delta med lag i kanonball. Vi har flere lag med ulike erfaringer slik at vi differensierer lagene. Våre kompetente dommere bidrar til gode rammer rundt kampen og kan også veilede nye lag. Det spilles MIX-klasse og kampene varer i 30 minutter. Vi prøver å få til 2.kamper pr. kveld +/-. Kanonball er kanongøy og den ultimate aktivitetene dersom dere er en gjeng som ønsker å bygge relasjoner og teamarbeid på arbeidsplassen deres!


Påmeldingsfrist 5.oktober


Hvor:

Kampene avvikles kveldstid fortrinnsvis i Ranheimshallen

Hvem kan delta:

Alle ansatte (inkludert aktive) kan spille for bedriftsidrettslaget. Nedre aldersgrense er fylte 15 år.

Deltakere må ikke være ansatt i firmaet for å kunne spille for et bedriftslag, men minst én spiller må være ansatt. Aktive spillere fylte 30 år kan delta.

Lag uten tilknytning til et Bedriftsidrettslag kan delta som en aktivitetsgruppe ved å søke en tilknytningsavtale (Kontakt kretsen).

Pris:

Lag tilknyttet bedriftsidrettslag: 
  6900,-
Lag med tilknytningskontrakt:
  8650,-

Hjemmelag betaler dommerhonorar på 150,- pr.kamp. Lagene vil bli etterfakturert honorarbeløpet to ganger, en gang til nytt år og ved serieslutt. 

Forsikring:

Det anbefales at alle Bedriftsidrettslag tegner egen behandlingsforsikring. Les mer om forsikringsalternativer her.


All påmelding gjøres via TurneringsAdmin. Brukernavn og passord er det samme som på MinIdrett. For å kunne melde på lag må Bedriftslaget ha en tilknytning til kretsen og vedkommende må være registrert som lagleder. Nye lag må kontakte volleyballansvarlig i kretsen.
Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Midt-Norge Bedriftsidrettskrets