Miniserie Volleyball Verdal 2019

Miniserie Volleyball Verdal 2019

Arrangør: Midt Norge Sør Bedriftsidrettskrets

Tid


Sted


Beskrivelse

Når: Miniserien i Bedriftsvolleyballstarter opp 5.mars. Kampene spilles tirsdager kl 20-22 i Verdalshallen. Antall kamper og varighet av serien avhenger av hvor mange lag som vil delta, vi tar utgangspunkt i at vi spiller ut april, men har baner tilgjengelig til 28.mai. Vi spiller med sluttspill siste kveld, slik vi gjorde i fjor.

Regelverk: Det spilles mix (både damer og herrer). Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Et volleyball lag består av inntil 6 spillere på banen samtidig. Minimum 2 spillere kan utgjøre et lag. Bedriftsserien vår er for mix-lag som vil si at det skal være spillere av begge kjønn på banen. Det er tillatt med inntil 4 herrer på banen samtidig. Netthøyden for mixlag er 2,34 m. Kampene spilles "best av 3 sett". Alle laga har sekretæroppdrag som består av rigging av nett og føring av kampskjema. Lagene dømmer selv. Bedriftsvolleyball skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Gebyr for å trekke laget fra laget er påmeldt og i løpet av sesongen er på 1000 kr. Ikke møte til kamp gir gebyr på 500 kr om man ikke sier ifra innen to døgn før kampen avvikles. Det skal da sies ifra til motstanderlaget og utvalgsleder Ronni Digre Berntzen Ronni.Digre.Berntzen@kvaerner.com. Vi ønsker minst mulig omberamming for det er det beste for alle lag. Vi bruker innesko som ikke sverter og vi rydder etter oss i Verdalshallen. Har ikke din bedrift mange nok ansatte, så slå dere sammen med en annen bedrift. Dette kan vi være behjelpelige med.


Terminliste og tabell: Spilleplan sendes til lagleder og legges ut på nettsidene før seriestart.

Deltageravgift: 
Kr 1900,- pr lag som har bedriftsidrettslag
Kr 3350,- pr lag som ikke har bedriftidrettslag. (Inkludert i prisen er det en tilknytningavgift på 1450kr)
Ved påmelding er den som melder på laget kontaktperson og økonomisk ansvarlig. Deltageravgiften inkluderer halleie, dommerutgifter, premier og serieadministrasjon - og vi prøver å holde prisene så lave som mulig.

Påmelding: Påmeldingsfristen er mandag 25.februar. 
Påmelding skjer her.
Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Midt Norge Sør Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline