Bedriftsserie i Cageball på Stjørdal

CAGEBALL er innendørs fotball på kunstgress som gir gleden av å spille fotball en helt ny dimensjon. Cageball spilles på en 23 x 16 meters kunstgressbane med en meter høyt vant rundt. Over selve vantet er banen kledd med et fire meter høyt nett.
Dette gjør at ballen er i spill hele tiden og alle blir involvert i spillet.

NÅR: Serien spilles  onsdager mellom kl 18.30 -20.00.


REGELVERK: Det spilles med 4 spillere på banen (inkl keeper). Det er mixklasse så her kan både damer og herrer delta. Kampene varer i 2 x 14 minutter.  Bedriftsidrettens og fotballforbundets regelverk er gjeldende. Bedriftsfotball skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er også underlagt NIF`s dopingreglement. For mer info om regler klikk her


DELTAKERAVGIFT
Medlemspris for Bedriftsidrettslag: Kr 4900,- (+ 14 kr i fakturagebyr)
Ikke-medlem: Kr 6350,- (+ 14 kr i fakturagebyr)-Inkludert tilknytningavgift på 1450 kr

Ved påmelding velg FAKTURA for å unngå kortgebyr!

Ved påmelding er den som melder på laget kontaktperson og økonomisk ansvarlig.
Deltageravgiften inkluderer halleie, dommerutgifter, premier og serieadministrasjon - og vi prøver å holde prisene så lave som mulig.
Laget er ansvarlig for å ha forsikring selv. Gebyr for å trekke laget fra laget er påmeldt og i løpet av sesongen er på 1000 kr. Ikke møte til kamp gir gebyr på 500 kr om man ikke sier ifra innen to døgn før kampen avvikles. Det skal da sies ifra til motstanderlaget og utvalgsleder Anders Bechmann (kontaktinfo på lagledere og utvalgsleder og dommer blir sendt på mail til alle lagene før serien starter).

SPILLEPLAN OG TABELL: Terminliste vil bli sendt på e-post til lagleder før sesongstart. Tabellen holdes løpende oppdatert under fanen ¨resultater¨ .

PREMIERING: 1.-3. pl. premieres 

PÅMELDINGSFRIST - kommer!

For spørsmål ta kontakt med Andrea Hagstrøm
Telefon 99012514 eller andrea.hagstrom@bedriftsidretten.no


Levert av IdrettenOnline