Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

Trondheim
Bedriftsidretten har et populært volleyballtilbud i MIX-klassen som starter opp i september måned. Kampene avvikles på kveldstid i Ranheimshallen, fortrinnsvis på mandager og søndager. Lagene fordeles inn i flere divisjoner slik at vi kan tilby et variert tilbud. Vi er glade for å kunne invitere nye og gamle lag til kommende sesong 2018/2019

Klasse
Spilles med mix-klasser. (Se reglement for fordelingen kvinner/menn).

Reglement

Hvem kan delta

Deltagelse i volleyballserien fordrer at laget er tilsluttet et Bedriftsidrettslag i Midt-Norge Sør Bedriftsidrettskrets. Det innebærer at laget har en tilknytning til en bedrift/virksomhet. For grupper som ikke kan stifte et BIL, men som likevel ønsker å delta i seriespill, kan det søkes om en tilknytningsavtale. Satsen på en slik avtale er noe dyrere enn et ordinært medlemskap. 

Aktive spillere under 30 år kan kun delta dersom vedkommende er ansatt i bedriften som laget representerer. Nedre aldersgrense er 16år.

Kampskjema 

Priser 2018/2019
Prisene inkluderer blant annet hall-leie, administrasjon og dommerutgifter. Forsikring er ikke inkludert i påmeldingsavgiften. Det anbefales at alle Bedriftidrettslag tegner lagsforsikring. Les mer om forsikringsmuligheter her.

Kr 6850,- Pr.lag t.o.m 01.aug 
Kr 7850,- Pr.lag etter 01.aug 

Påmelding
All påmelding gjøres via TurneringsAdmin. Brukernavn og passord er det samme som på MinIdrett. For å kunne melde på lag må Bedriftsidrettslaget ha en tilknytning til kretsen og vedkommende må være registrert som lagleder. 

Faktura
Etter at påmeldingen er bekreftet må faktura hentes via denne linken: Link

NB. VIKTIG: Faktura må innhentes innen følgende dato for å få følgende satser - prisen øker automatisk ved utgått dato

Klikk her for mal på hvordan hente faktura


Lag som trekker seg fra serien etter arbeidet med serieoppsettet er påbegynt, vil ikke få refundert påmeldingsavgiften. 

For spørsmål ta kontakt med
Marius Koldgrov

Telefon 911 73 251 eller
epost

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO