Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

Trondheim

Bedriftsidretten har et populært volleyballtilbud i MIX-klassen som starter opp i september måned. Kampene avvikles på kveldstid i Ranheimshallen, fortrinnsvis på mandager og søndager. Lagene fordeles inn i flere divisjoner slik at vi kan tilby et variert tilbud. Vi er glade for å kunne invitere nye og gamle lag til kommende sesong 2018/2019

Klasse
Vi spilles med mix-klasser. (Se reglement for fordelingen kvinner/menn).


Hvem kan delta

All deltagelse i volleyballserien fordrer at laget er tilsluttet et Bedriftsidrettslag.
Dette innebærer at alle lag skal ha tilknytning til en bedrift/virksomhet for å kunne delta. Det er satt krav til at minst 1 spiller må være ansatt i den bedrift/virksomhet som laget representerer. Utover dette kan man ha med hvem man ønsker på laget, unntatt aktive spillere under 30 år.

Reglement
Kampskjema 

Påmelding
All påmelding gjøres via TurneringsAdmin. Brukernavn og passord er det samme som på MinIdrett.no. For å kunne melde på lag må laget være registrert, og vedkommende som skal melde på må være registrert lagleder.

Priser 2018/2019
Prisene er som følger, og inkluderer også dommerutgifter. Forsikring er ikke inkludert, og er frivillig. Ønsker du forsikring, les mer om våre forsikringstilbud i menyen over.

Påmelding før 01.07 kr 6850,-
Påmelding før 01.08 kr 7350,-
Påmelding etter 01.08 kr 7850,-

Prisene inkluderer blant annet hall-leie, administrasjon og dommerutgifter. Forsikring  av spillere er ikke inkludert i påmeldingsavgiften. Det anbefales at alle Bedriftidrettslag tegner lagsforsikring.

Lag som trekker seg fra serien etter arbeidet med serieoppsettet er påbegynt, vil ikke få refundert påmeldingsavgiften. 
Faktura utstedes før seriestart.


For spørsmål ta kontakt med Marius Koldgrov
Telefon 911 73 251 eller epost

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO