Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

Molde

Volleyball er en særdeles artig og morsom aktivitet med mange ballvekslinger der en bør være "på hugget". Dette er en glimrende aktivitetsform som utfordrer blant annet konsentrasjon-,koordinasjon-, og reaksjonsferdighetene dine. Noe som gjør det lett å vekke konkurranse innstinktet og glemme tiden. Når kampen er ferdigspilt vil en kjenne både frustrasjon og begeistring, men det aller viktigste er at det har vært en artig og sosial kveld.


Bli med og delta i vår lavterskelserie i volleyball åpen klasse hvor lagene selv bestemmer hvor mange damer/herrer laget stiller med. Lagene som deltar har som regel begge kjønn er representert på banen. Kretsen stiller med dommere som tilpasser seg utfra nivået til lagene. Kampene avvikles onsdagskvelder kl 2100 i Idrettens Hus. Terminliste og tabeller blir lagt ut på nettet slik at lagene har full oversikt til å følge laget sitt. Alle deltakere må ikke være ansatt i firmaet for å kunne spille for et bedriftslag.  

Klasse

Åpen klasse.


Hvem kan delta

All deltagelse i volleyballserien fordrer at laget er tilsluttet et Bedriftsidrettslag. Dette innebærer at alle lag skal ha tilknytning til en bedrift/virksomhet for å kunne delta. Det er satt krav til at minst 1 spiller må være ansatt i den bedrift/virksomhet som laget representerer. Utover dette kan man ha med hvem man ønsker på laget, unntatt aktive spillere under 30 år.


Påmelding

All påmelding gjøres via TurneringsAdmin. Brukernavn og passord er det samme som på MinIdrett.no. For å kunne melde på lag må vedkommende som melder på laget ha en leder/laglederfunksjon. 

Priser 2017/2018 
Forsikring er ikke inkludert og er frivillig. Ønsker du forsikring, les mer om våre forsikringstilbud på forbundet sin hjemmeside.

Påmelding før 01.07 kr 5900,- 
Påmelding før 01.08 kr 6400,- 
Påmelding etter 01.08 kr 6900,- 

Prisene inkluderer hall-leie, administrasjon og dommerutgifter. 
Forsikring av spillere er ikke inkludert i påmeldingsavgiften. Det anbefales at alle Bedriftidrettslag tegner lagsforsikring.

Lag som trekker seg fra serien etter arbeidet med serieoppsettet er påbegynt, ikke vil få refundert påmeldingsavgiften. 
Faktura utstedes ved påmelding.


Vikrer dette interessant eller du lurer på noe, ta kontakt med Marius:
Epost
Telefon: 911 73 251

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO